Afacerea Xandor - Botosaneni sfidati in centrul targului!

Afacerea Xandor - Botosaneni sfidati in centrul targului!

 Parcarea de la Xandor - 6 octombrie 2008  

www.stiri.botosani.ro a prezentat, in urma cu circa doua saptamani, o fotografie din zona zero a municipiului, unde o parcare proaspat amenajata de Primarie, pe banii contribuabililor, este ocupata, zi de zi, de autoturismele firmei Xandor.

Din aceasta cauza, botosanenii sunt nevoiti sa caute minute intregi un loc de parcare. Avand in vedere ca zona este in fiecare moment al zilei supraaglomerata, nu putini s-au ales cu amenzi sau avertismente pentru parcare ilegala.

La o saptamana de la sesizarea noastra, adica la sfarsitul lunii septembrie, consilierul Romulus Eram a solicitat interventia Primariei pentru eliberarea parcarii cu pricina.

Pentru ca de la interpelarea consilierului Eram a mai trecut inca o saptamana, va prezentam situatia de astazi. Fotografiile sunt mai mult decat edificatoare.

De asemenea, pentru a vedea ce impact au actiunile firmelor de a ocupa abuziv aceste parcari, am ilustrat Actualitatea in imagini cu secvente surprinse in aceasta dimineata in Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interviu cu un botoșănean, make-up artistul vedetelor din capitală. „Sunteți frumoase, fetelor!” (foto)

Luni, 4 Decembrie 2023
1308

Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îi spun apropiații, este din comuna Drăgușeni, județul Botoșani și se poate lăuda cu un palmares impresionant la vârsta lui. Și-a dorit să fie...

Ample acțiuni cu polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, s-a lăsat cu amenzi și permise reținute

Luni, 4 Decembrie 2023
299

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 7 acțiuni punctuale în Darabani, Săveni, Botoșani, Flămânzi, Bucecea și Dorohoi, în cadrul acțiunii BLOCADA,...

(Și) personalul TESA de la „Mavromati” continuă protestele (foto, video)

Luni, 4 Decembrie 2023
103

Continuă protestele și la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Personalul TESA a ieșit, pentru a 11-a zi, în fața unității sanitare în semn de prote...