Români, haideți acasă!

Români, haideți acasă!

Max Confort Botoșani, unul din cele  mai longevive nume din piața de termopane din județul Botoșani, cu cea mai variată gamă de produse, dă semnalul pozitiv pentru lucrătorii aflați în străinătate la muncă și care doresc să se întoarcă acasă.

În condițiile unei piețe într-o continuă creștere și bazată pe o desfacere care a depășit pragul local, nevoia de personal calificat sau cu experiență a devenit una stringentă în România anului 2017, dat fiind exodul românilor către străinătate, unde ani buni și-au putut castiga salariile meritorii. Ce nu s-a luat niciodată în considerare au fost costurile celorlalte cheltuieli intervenite de traiul printre străini, de a nu fi pe meleagurile Patriei, acasă lângă cei dragi, unde astăzi se poate câștiga aproximativ la fel.

Max Confort lansează invitația acelor români care se află la muncă în străinătate și doresc să se întoarcă la o muncă sigură și un trai decent, de aceea consideră că trebuie să se implice cat mai mult în readucerea în țară a forței de muncă. De altfel, deja Max Confort are în componență un personal calificat și cu experiență dobândită și în străinătate. Castigul tuturor vine o dată cu experiența din afară, unde s-a putut lucra cu echipamente și produse de o calitate superioară și aduse în țară pentru a fi folosite în concordanță cu nevoile și cerințele actuale.

Max Confort caută pentru a-și mări efectivele montatori și specialisti calificați sau cu experiență în tâmplărie și montaj, personal pentru măsurători în teren, agenți pentru comenzi.

Pentru informații complete și cele mai bune oferte vă așteptăm la showroom-ul MAX CONFORT, la www.tamplariepvcbotosani.ro sau urmariti-ne pe Facebook la www.facebook.com/maxconfortbotosani


Administrator – 0740.583.582

Director Tehnic - 0742.370.753
Consilier showroom – 0752.193.500
Tel / Fax – 0231.534.208

MAX CONFORT – DOROHOI
Consilier tehnic – 0756.275.601

MAX CONFORT – SĂVENI
Consilier tehnic – 0756.275.601



(P).