Reorganizare cu desfiinţare de posturi la Urban Serv! VEZI ce se întâmplă cu angajaţii!

Reorganizare cu desfiinţare de posturi la Urban Serv! VEZI ce se întâmplă cu angajaţii!
Conducerea societății Urban Serv intenționează să reorganizeze la anul activitatea din unitate, prin desființarea unor posturi.

Directorul societății, Simion Drelciuc, a precizat că această reorganizare nu va conduce și la disponiblizări de personal, ci va fi o redistribuire a acestora dat fiind că la ora actuală sunt compartimente care fac același lucru.

"În noul an voi face o reorganizare a activității societății. Reorganizarea prevede desființarea unor posturi, dar nu și disponibilizarea salariaților. Salariații vor fi trecuți pe noile posturi prevăzute în noua organizare. Se va înființa ca principal departament de lucru un departament care se va numi Prognoză, urmărire realizarea producției și investiții în așa fel încât, la începutul fiecărei luni, se va ști cam ce necesar de lucrări am, care este forța de muncă care trebuie plătită, care sunt cheltuielile care trebuie făcute. Va urmări realizarea graficelor pe parcursul lunii, săptămână de săptămână, făcându-se rapoarte în așa fel încât să se poată lua deciziile cât mai rapid, iar investițiile vor fi urmărite într-un mod stabil", a afirmat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Noul departament va avea 10-12 angajați care vor proveni din zona tehnică.

"Avem un birou tehnic care este bun la toate, dar nu are o responsabilitate prin atribuțile care au fost date și am sesizat că la ora actuală sunt anumite informații care se întrepătrund", a mai spus Simion Drelciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
153

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
69

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
166

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...