Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!

Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!
Mai multe cadre didactice au ales să protesteze, luni dimineaţă. Zeci de profesori s-au oprit în fața Ministerului Educației pentru a manifesta impotriva modului în care a fost organizat concursul pentru postul de director. 

Monica Ansie, secretar de stat în Ministerul Educaţiei a oferit lămuriri, la Realitatea TV: "Pe 2 octombrie s-a încheiat introducerea datelor în platformă, platforma nu a funcţionat vineri şi sâmbătă din pricina unor defecţiuni legate de pana de curent. Ministerul Educaţiei, pentru a veni in sprijinul candidatilor care nu si-au putut încărca documentele, în cadrul videoconferinţei cu inspectorii generali, am decis să le solicităm candidaţilor toate documentele.

Toti cei care au fost cu dosare invalidate, datorită erorii platformei, daca au acele documente, se pot prezenta azi, luni, între 12 si 17 la inspectoratele judeţene cu documentele". 


Contactati de reposterii Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au apus ca inca se verifica documente, dar nu au putut preciza daca sunt astfel de probleme si in ceea ce priveste dosarele candidatilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organizatorii de la Mamaia Copiilor explica de ce s-a rupt scena: De vina sunt ploaia si copiii care au sarit de bucurie

astăzi, 17:50
47

Organizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au venit marti cu precizari referitoare la incidentul de sambata seara, cand scena s-a rupt la festivitatea de premiere."Avanscena de la Festivalul ...

Guvernul vrea să renunțe la centrele pentru persoane cu dizabilități pentru a le înlocui cu "locuințe protejate"

astăzi, 17:03
148

Guvernul discută un proiect de Ordonanță de Urgență privind unele măsuri pentru persoanele cu dizabilităţi, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. Aceasta a spus că proiectul de act normativ...

O femeie a fost rănită din cauza unui șofer imprudent!

astăzi, 16:13
347

O depășire imprudentă a unui șofer în vârstă de 61 de ani a dus la rănirea unei femei și avarierea a două autoturisme. Victima a fost transportată la spital, ea prezentâ...