Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!

Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!
Mai multe cadre didactice au ales să protesteze, luni dimineaţă. Zeci de profesori s-au oprit în fața Ministerului Educației pentru a manifesta impotriva modului în care a fost organizat concursul pentru postul de director. 

Monica Ansie, secretar de stat în Ministerul Educaţiei a oferit lămuriri, la Realitatea TV: "Pe 2 octombrie s-a încheiat introducerea datelor în platformă, platforma nu a funcţionat vineri şi sâmbătă din pricina unor defecţiuni legate de pana de curent. Ministerul Educaţiei, pentru a veni in sprijinul candidatilor care nu si-au putut încărca documentele, în cadrul videoconferinţei cu inspectorii generali, am decis să le solicităm candidaţilor toate documentele.

Toti cei care au fost cu dosare invalidate, datorită erorii platformei, daca au acele documente, se pot prezenta azi, luni, între 12 si 17 la inspectoratele judeţene cu documentele". 


Contactati de reposterii Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au apus ca inca se verifica documente, dar nu au putut preciza daca sunt astfel de probleme si in ceea ce priveste dosarele candidatilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...