Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!

Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!
Mai multe cadre didactice au ales să protesteze, luni dimineaţă. Zeci de profesori s-au oprit în fața Ministerului Educației pentru a manifesta impotriva modului în care a fost organizat concursul pentru postul de director. 

Monica Ansie, secretar de stat în Ministerul Educaţiei a oferit lămuriri, la Realitatea TV: "Pe 2 octombrie s-a încheiat introducerea datelor în platformă, platforma nu a funcţionat vineri şi sâmbătă din pricina unor defecţiuni legate de pana de curent. Ministerul Educaţiei, pentru a veni in sprijinul candidatilor care nu si-au putut încărca documentele, în cadrul videoconferinţei cu inspectorii generali, am decis să le solicităm candidaţilor toate documentele.

Toti cei care au fost cu dosare invalidate, datorită erorii platformei, daca au acele documente, se pot prezenta azi, luni, între 12 si 17 la inspectoratele judeţene cu documentele". 


Contactati de reposterii Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au apus ca inca se verifica documente, dar nu au putut preciza daca sunt astfel de probleme si in ceea ce priveste dosarele candidatilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
35

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...

Câte grade vor fi în weekend la Botoșani!

astăzi, 07:07
129

Iarna a pus stapanire pe Romania si isi face simtita prezenta pe multe dintre drumurile tarii, unde zeci de masini au stat blocate ore bune in troiene.Ninsorile vor continua si vineri, in mai mult...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire! Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 07:01
3852

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...