Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!

Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!
Mai multe cadre didactice au ales să protesteze, luni dimineaţă. Zeci de profesori s-au oprit în fața Ministerului Educației pentru a manifesta impotriva modului în care a fost organizat concursul pentru postul de director. 

Monica Ansie, secretar de stat în Ministerul Educaţiei a oferit lămuriri, la Realitatea TV: "Pe 2 octombrie s-a încheiat introducerea datelor în platformă, platforma nu a funcţionat vineri şi sâmbătă din pricina unor defecţiuni legate de pana de curent. Ministerul Educaţiei, pentru a veni in sprijinul candidatilor care nu si-au putut încărca documentele, în cadrul videoconferinţei cu inspectorii generali, am decis să le solicităm candidaţilor toate documentele.

Toti cei care au fost cu dosare invalidate, datorită erorii platformei, daca au acele documente, se pot prezenta azi, luni, între 12 si 17 la inspectoratele judeţene cu documentele". 


Contactati de reposterii Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au apus ca inca se verifica documente, dar nu au putut preciza daca sunt astfel de probleme si in ceea ce priveste dosarele candidatilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenţie la căpuşe! 200 de botoşăneni au fost pişcaţi de aceste insecte în acest an

astăzi, 16:38
57

De la începutul sezonului cald, predilect acestor situaţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati a contabilizat 200 de cazuri de pişcături sau muşcături de căpuşe. Toţi cei 200 de p...

MODERN CALOR: Acordarea ajutoarelor de încălzire în sezonul 2017-2018

astăzi, 13:38
228

Societatea Modern Calor S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2017, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018....

Circulau cu grijă, dar nu a fost de ajuns: Botoșăneni răniți din cauza unui șofer care a intrat în curbă cu viteză!

astăzi, 12:14
397

Marți la amiază, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara localităţii sucevene Stroieşti, un tânăr de 28 de ani, din județul Prahova, nu a adaptat ...