Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!

Protest spontan la Ministerul Educaţiei. Dascălii, nemulţumiţi de organizarea concursului pentru directori. Care este situaţia la Botoşani!
Mai multe cadre didactice au ales să protesteze, luni dimineaţă. Zeci de profesori s-au oprit în fața Ministerului Educației pentru a manifesta impotriva modului în care a fost organizat concursul pentru postul de director. 

Monica Ansie, secretar de stat în Ministerul Educaţiei a oferit lămuriri, la Realitatea TV: "Pe 2 octombrie s-a încheiat introducerea datelor în platformă, platforma nu a funcţionat vineri şi sâmbătă din pricina unor defecţiuni legate de pana de curent. Ministerul Educaţiei, pentru a veni in sprijinul candidatilor care nu si-au putut încărca documentele, în cadrul videoconferinţei cu inspectorii generali, am decis să le solicităm candidaţilor toate documentele.

Toti cei care au fost cu dosare invalidate, datorită erorii platformei, daca au acele documente, se pot prezenta azi, luni, între 12 si 17 la inspectoratele judeţene cu documentele". 


Contactati de reposterii Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au apus ca inca se verifica documente, dar nu au putut preciza daca sunt astfel de probleme si in ceea ce priveste dosarele candidatilor din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
246

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
144

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
196

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...