Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!

Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!
Zeci de transportatori din judeţul Botoşani vor participa la un protest ce se va desfăşura pe străzile din municipiul Botoşani.

Protestul este organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport şi acţiuni similiare vor avea loc joi, 15 septembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de creşterea poliţelor RCA. Patronatele din transporturile rutiere solicită Guvernului să înghețe tarifele RCA prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență, la valorile medii din raportul Milliman, și conform cu propunerile transportatorilor trimise Executivului la începutul lunii august.

La Botoşani, protestul la care vor participa autobuze, microbuze, camioane şi taximetre va începe joi, de la ora 8.30. Şoferii care participă la acţiune vor circula cu viteză redusă.

Traseul! 

Transportatorii vor pleca în coloană de la Lebăda şi se vor deplasa pe traseul Şoseaua Iaşului-Calea Naţională-Petru Rareş-I.C. Brătianu-Tudor Vladimirescu-Împărat Traian-Sucevei-Uzinei-Pacea-Primăverii-23 August-Petru Rareş-Bulevardul Mihai Eminescu-Şoseaua Iaşului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
14

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
123

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
77

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...