Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!

Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!
Zeci de transportatori din judeţul Botoşani vor participa la un protest ce se va desfăşura pe străzile din municipiul Botoşani.

Protestul este organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport şi acţiuni similiare vor avea loc joi, 15 septembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de creşterea poliţelor RCA. Patronatele din transporturile rutiere solicită Guvernului să înghețe tarifele RCA prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență, la valorile medii din raportul Milliman, și conform cu propunerile transportatorilor trimise Executivului la începutul lunii august.

La Botoşani, protestul la care vor participa autobuze, microbuze, camioane şi taximetre va începe joi, de la ora 8.30. Şoferii care participă la acţiune vor circula cu viteză redusă.

Traseul! 

Transportatorii vor pleca în coloană de la Lebăda şi se vor deplasa pe traseul Şoseaua Iaşului-Calea Naţională-Petru Rareş-I.C. Brătianu-Tudor Vladimirescu-Împărat Traian-Sucevei-Uzinei-Pacea-Primăverii-23 August-Petru Rareş-Bulevardul Mihai Eminescu-Şoseaua Iaşului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LIVE SCORE: FC Botoşani- CSU Craiova 1-0

astăzi, 20:36
408

Elevii lui Costel Enache ţintesc o victorie pentru a mări şansele de accedere în play-off, calculele fiind acumularea a 40 de puncte până la finele campionatului regulat. De c...

Ziua de 1 Decembrie, sărbătorită într-un mod inedit la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani!

astăzi, 19:11
264

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în avans de către elevii și profesorii Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, luni, 27 noiembrie 2017, în intervalul orar 17.30-19.00....

Prim-ministrul României, impresionat de lucrările efectuate de o firmă din Botoşani!

astăzi, 17:26
3458

Este vorba despre lucrările efectuate de compania Tehnic Asist, din Botoșani, la Aeroportul Otopeni. ”S-a terminat asfaltarea pistei 1 – adică lucruri care nu prea se mai &icir...