Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!

Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!
Zeci de transportatori din judeţul Botoşani vor participa la un protest ce se va desfăşura pe străzile din municipiul Botoşani.

Protestul este organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport şi acţiuni similiare vor avea loc joi, 15 septembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de creşterea poliţelor RCA. Patronatele din transporturile rutiere solicită Guvernului să înghețe tarifele RCA prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență, la valorile medii din raportul Milliman, și conform cu propunerile transportatorilor trimise Executivului la începutul lunii august.

La Botoşani, protestul la care vor participa autobuze, microbuze, camioane şi taximetre va începe joi, de la ora 8.30. Şoferii care participă la acţiune vor circula cu viteză redusă.

Traseul! 

Transportatorii vor pleca în coloană de la Lebăda şi se vor deplasa pe traseul Şoseaua Iaşului-Calea Naţională-Petru Rareş-I.C. Brătianu-Tudor Vladimirescu-Împărat Traian-Sucevei-Uzinei-Pacea-Primăverii-23 August-Petru Rareş-Bulevardul Mihai Eminescu-Şoseaua Iaşului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
191

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

astăzi, 08:06
476

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri sp...

Pleci în concediu? Atenție la avertizările meteorologilor!

astăzi, 07:47
148

​Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi importante de apă ce se vor înregistra în mun...