Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!

Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!
Zeci de transportatori din judeţul Botoşani vor participa la un protest ce se va desfăşura pe străzile din municipiul Botoşani.

Protestul este organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport şi acţiuni similiare vor avea loc joi, 15 septembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de creşterea poliţelor RCA. Patronatele din transporturile rutiere solicită Guvernului să înghețe tarifele RCA prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență, la valorile medii din raportul Milliman, și conform cu propunerile transportatorilor trimise Executivului la începutul lunii august.

La Botoşani, protestul la care vor participa autobuze, microbuze, camioane şi taximetre va începe joi, de la ora 8.30. Şoferii care participă la acţiune vor circula cu viteză redusă.

Traseul! 

Transportatorii vor pleca în coloană de la Lebăda şi se vor deplasa pe traseul Şoseaua Iaşului-Calea Naţională-Petru Rareş-I.C. Brătianu-Tudor Vladimirescu-Împărat Traian-Sucevei-Uzinei-Pacea-Primăverii-23 August-Petru Rareş-Bulevardul Mihai Eminescu-Şoseaua Iaşului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
225

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5514

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
192

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...