Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!

Protest al transportatorilor pe străzile din Botoşani! Traficul se va desfăşura cu dificultate!
Zeci de transportatori din judeţul Botoşani vor participa la un protest ce se va desfăşura pe străzile din municipiul Botoşani.

Protestul este organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport şi acţiuni similiare vor avea loc joi, 15 septembrie, în mai multe judeţe din ţară.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de creşterea poliţelor RCA. Patronatele din transporturile rutiere solicită Guvernului să înghețe tarifele RCA prin intermediul unei Ordonanțe de Urgență, la valorile medii din raportul Milliman, și conform cu propunerile transportatorilor trimise Executivului la începutul lunii august.

La Botoşani, protestul la care vor participa autobuze, microbuze, camioane şi taximetre va începe joi, de la ora 8.30. Şoferii care participă la acţiune vor circula cu viteză redusă.

Traseul! 

Transportatorii vor pleca în coloană de la Lebăda şi se vor deplasa pe traseul Şoseaua Iaşului-Calea Naţională-Petru Rareş-I.C. Brătianu-Tudor Vladimirescu-Împărat Traian-Sucevei-Uzinei-Pacea-Primăverii-23 August-Petru Rareş-Bulevardul Mihai Eminescu-Şoseaua Iaşului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
294

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

Joi, 22 Martie 2018
295

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

Joi, 22 Martie 2018
133

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...