Probleme semnalate pe drumurile naționale!
BOTOSANI

Transporturile efectuate de mașinile de mare tonaj pe drumurile naționale din județul Botoșani se desfășoară cu dificultate pe unele tronsoane.

Probleme semnalate pe drumurile naționale!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Problema a fost semnalată, marți, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Reprezentanții Secției Drumuri Naționale au notificat faptul că în unele zone din cauza cablurilor aeriene care traversează șoseaua circulația este pusă în pericol.

"Am fost notificați de către Secția Drumuri Naționale Botoșani că la nivelul județului acolo unde administratorul de drum este Secția Drumuri Naționale sunt probleme în ceea ce privește traversările aeriene cu cabluri și pun în pericol desfășurarea în condiții de siguranță a transporturilor agabaritice. Și noi am avut o problemă la nivelul municipiului Botoșani acum trei luni când era necesar să amplasăm o autoplatformă lângă un bloc de locuințe și datorită cablurilor nu puteam realiza acest lucru. Am înțeles de la dnul. director că a fost demarată o acțiune în acest sens", a informat col. Cristian Amarandei, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Cele mai mari probleme sunt pe drumul național Botoșani-Dorohoi.

"Pe drumul Botoșani-Dorohoi unde s-a realizat covor asfaltic și s-a înălțat cu șase centimetri drumul am avut probleme cu cablurile. Am anunțațt E.on-ul și am înțeles că au început deja să ridice cablurile, am anunțat și pe cei de la Romtelecom și vor interveni și ei după sărbători", a precizat Viorel Zacrețchi, directorul Secției Drumuri Naționale Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta