PROGNOZA METEO pentru intervalul 27 decembrie-8 ianuarie!

PROGNOZA METEO pentru intervalul 27 decembrie-8 ianuarie!

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, în Moldova vremea se va răci de la o zi la alta, astfel încât, în jurul datei de 31 decembrie, se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de -2...0 grade, pornind de la 5...6 grade pe 27 decembrie.

Apoi se va încălzi uşor, urmând ca pe 2 ianuarie să se înregistreze o medie termică diurnă de 2 grade. În a doua săptămână, maximele temperaturii aerului vor scădea treptat, spre -2 grade.

Regimul termic nocturn caracterizat prin medii exclusiv negative, va înregistra, de asemenea, o evoluţie oscilantă, cu cele mai ridicate valori, de -1...0 grade, pe 27 şi 28 decembrie şi cele mai scăzute, de -9...-7 grade, în jurul datei de 31 decembrie şi spre finalul intervalului.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată între 27 şi 29 decembrie şi între 3 şi 8 ianuarie, iar în restul intervalului de prognoză, numai izolat şi trecător pot fi precipitaţii slabe. 

Vezi AICI prognoza pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
158

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...