Botoșănenii NU mai numără în limba germană gropile din asfalt. VIDEO: Încep protestele

Botoșănenii NU mai numără în limba germană gropile din asfalt. VIDEO: Încep protestele

Zeci de șoferi din comunele Hlipiceni și Răuseni au protestat în această dimineață față de starea drumurilor din județul Botoșani și mai ales față de starea drumului județean 282, aflat în partea de sud a județului.

Protestatarii și-au dat întâlnire în cursul acestei dimineți în centrul comunei Hlipiceni protestând față de toate deciziile administrației județene luate în ultimii 30 de ani, ceea ce a și dus la starea proastă a drumurilor din județ, indiferent dacă a fost vorba de PSD, PNL, sau toate celelalte formațiuni politice care s-au perindat la putere.

“Consider că răbdarea noastră a luat sfârșit! Nu mai putem circula în aceste condiții! Avem nevoie de sprijin și soluții imediate, facem apel la autoritățile centrale, sunt sigur că vom găsi soluții imediate, nu mai putem străbate acest traseu de junglă spre civilizație! În fiecare zi suntem nevoiți să străbatem acest segment de drum, spre școală, serviciu, spital, bănci, sedii ale autorităților județene! Administratorul drumului poate veni el însuși împreună cu autoritățile județene, spre a lua act de situația stării drumului judetean. Suntem oameni! ”, a spus unul din organizatorii manifestării, Dumitru Cristian Andrioaiei, conilier local în Hlipiceni.

Protestatarii au fost invitați la discuții de conducerea Consilului Judeean Botoșani.

Imagini de la protest se pot vizualiza AICI

 

Spune-ne opinia ta