Primul concurs de ciclism MTB din Botoșani – Maratonul MTB "Nordul Moldovei"

Primul concurs de ciclism MTB din Botoșani – Maratonul MTB "Nordul Moldovei"

   caietul.info

 Asociația G.E.O.S. Botoșani a organizat în data de 30 aprilie primul concurs de ciclism MTB din Botoșani – Maratonul MTB "Nordul Moldovei".

Evenimentul a beneficiat de finanțare din partea Primăriei Botoșani și de sponsorizare de la firme din Botoșani, precum și firme distribuitoare de biciclete și echipament.

Partenerii asociației au fost Primăria Botoșani, Memorialul "Mihai Eminescu" Ipotești și Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani. Asistența medicală pe perioada competiției a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanță Botoșani și echipa de voluntari a Serviciului Salvamont Rarău-Suceava. Poliția și Jandarmeria Botoșani au asigurat desfășurarea în condiții de siguranță a startului pe străzile din oraș și pe drumul european E58, iar în localitățile Stâncești, Cătămărăști Deal și Ipotești circulația rutieră a fost dirijată de către Poliția comunei Mihai Eminescu pentru buna desfășurare a sosirii concurenților din traseu.

La start, care a avut loc la ora 10.07 din rondul Liceului "A.T. Laurian", s-au prezentat 120 de bicicliști din 23 de localități din țară. Primii concurenți au ajuns la sosirea de la Memorialul "Mihai Eminescu" Ipotești începând cu ora 11.08. Toți concurenții care au ajuns la final au beneficiat de o porție de sarmale și ouă roșii.

La ora 15.00 a avut loc o tombolă cu accesorii pentru bicicletă, urmată de premierea celor mai buni concurenți. Pe lângă majoritatea concurenților care au fost amatori, 13 cluburi de ciclism din țară s-au bătut pentru primele locuri.

Premiile oferite au constat în bani și accesorii pentru bicicletă. Participanții la maraton au apreciat frumusețea traseului și ospitalitatea botoșănenilor. Pe seama impactului pozitiv avut asupra concurenților și spectatorilor din țară și din Botoșani organizatorii speră ca această competiție să devină o tradiție cu răsunet național. Asociația G.E.O.S. mulțumește tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați cu ajutorul cărora acest eveniment a fost un succes.

(Valeriu Catargiu - președinte G.E.O.S. Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
288

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
492

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...