Primarul le-a dat mână liberă viceprimarilor să aleagă ce atribuţii vor

Primarul le-a dat mână liberă viceprimarilor să aleagă ce atribuţii vor
Imediat după preluarea mandatului, noul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a avut o şedinţă cu toţi directorii din cadrul Primăriei şi cu cei doi viceprimari.

Edilul-şef al urbei a lăsat la latitudinea viceprimarilor să îşi aleagă de ce domenii vor să se ocupe.

“I-am rugat pe domnii viceprimari, şi am lăsat la latitudinea dumnealor, să îşi aleagă fiecare cu ce vrea să se ocupe. Le-am dat un termen şi trebuie să vină la mine să îmi spună şi i-am rugat să îşi aleagă cât mai multe teme. A fost o discuţie colegială şi amicală. Cu cât vin mai repede cu atât mai bine", a spus Cătălin Flutur.

Cei doi viceprimari spun că decizia finală în ceea ce priveşte trasarea atribuţiilor îi va reveni primarului, iar ei vor accepta tot ceea ce li se va da.

“Am avut o discuţie cu domnul primar şi i-am transmis faptul că decizia în aparţine în unanimitate, i-am transmis lista cu atribuţiile pe care le-am avut şi lucrurile pe care le cunosc, rămânând ca domnia sa să se decidă şi eu să accept ceea ce îmi va transmite cu încrederea că voi putea duce la îndeplinire orice atribuţie voi primi", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

“Decizia finală va fi a domnului primar, mi-aş dori ceva legat de activitatea mea şi de profesia mea şi încă sunt în dezbatere vizavi de celelalte atribuţii, încă mă gândesc. Discut cu colegii mei, cu domnul primar, şi săptămâna viitoare probabil voi şti", a spus şi viceprimarul Marian Murariu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...