Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosare penale pentru braconaj piscicol

Doua persoane care pescuiau in lacul de acumulare Stanca-Costesti, cu unelte ilegale, s-au ales cu dosare penale, intocmite de politistii de frontiera botosaneni!

Pe timpul executarii unei misiuni, un echipaj al Politiei de Frontiera din cadrul Sectorului PF Stanca l-a depistat la pescuit in apa raului Prut pe Catalin B., in varsta de 29 de ani, cetatean roman, cu domiciliul in localitatea Stanca. Echipajul Politiei de Frontiera a observat ca cetateanul pescuia cu unelte intepatoare prin harponare.

Cu ocazia verificarilor, s-a constatat ca cetateanul intentiona sa braconeze folosind unealta interzisa de lege, motiv pentru care i s-a intocmit dosar penal. Unealta interzisa a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Un alt cetatean ce se afla la bordul unei barci, Costica V., de 32 de ani, din Ripiceni, pescuia in lacul de acumulare folosindu-se de o plasa monofilament. De asemenea, la bordul barcii a fost gasita si cantitatea de 20 kilograme peste de diferite specii. Cetateanului in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru detinere de plasa monofilament. Plasa monofilament a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor. Cei doi cetateni sunt cercetati in stare de libertate, dosarele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, Minodora Racnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
212

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
343

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...