Ploile revin, de miercuri, în jumătatea nordică a ţării

Ploile revin, de miercuri, în jumătatea nordică a ţării
Luni şi marţi vor fi două zile însorite în majoritatea regiunilor ţării. De miercuri însă, deasupra jumătăţii de nord a ţării noastre va deveni activ un front atmosferic care aduce în nord-vest şi în zona montană nori, averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului

Ziua de luni va fi perfectă din punct de vedere meteorologic. Românii se vor bucura în continuare de soare şi de temperaturi plăcute. Cerul este senin şi doar cu totul izolat, la munte, după-amiază apar câţiva nori de vreme bună, neaducători de precipitaţii.

La nivelul întregii ţări meteorologii prognozează maxime ce se vor încadra între 26 şi 31 de grade, valori de altfel normale pentru această dată.

Marţi încă este timp frumos. Ziua este însorită în toate regiunile şi abia noaptea un front atmosferic pătrunde în  nordul ţării, unde aduce, pe arii restrânse, averse şi descărări electrice, dar vântul nu trece de moderat.

Temperaturile continuă să crească uşor. 27 de grade se înregistrează la Miercurea Ciuc, 31 la Botoşani, Oradea şi Ploieşti. Mai cald este la Arad, Craiova şi Iaşi, 32 de grade, în timp ce la Giurgiu se ating 33.

Miercuri deasupra jumătăţii de nord a ţării noastre este activ un front atmosferic care aduce în nord-vest şi în zona montană nori, averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului. În această parte de ţară temperaturile mai scad. Doar 23 de grade se înregistrează la amiază în Oradea şi 26 la Arad, Cluj şi Botoşani.

În sud şi sud-est însă, vremea rămâne frumoasă şi călduroasă mare parte din zi. Abia în a doua parte a zilei şi noaptea, pe arii restrânse, apar şi fenomenele specifice instabilităţii atmosferice. (RTV)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un alt sportiv român a ajuns vedetă la CNN! Tehnica stranie cu care i-a uimit pe americani

Sâmbătă, 17 August 2019
166

Preşedintele clubului Cricket România, Florin Pavel (40 de ani), a devenit faimos în întreaga lume, după ce CNN i-a dedicat un întreg material.Bodyguard în Clu...

Botoșănean revoltat de un cablu pentru tramvai, care i-ar fi avariat mașina: „Eltrans, să îmi plătești dauna”

Sâmbătă, 17 August 2019
681

Compania de transport local pare să nu mai scape de probleme. Sâmbătă, un tânăr din Botoșani a atras atenția în social media cu privire la o defecțiune în rețeaua de al...

ACUM: Elicopterul SMURD preia o femeie care a suferit un atac vascular cerebral

Sâmbătă, 17 August 2019
867

Un elicopter SMURD a aterizat, în acest moment, la uitatea militară 01189, de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 54 de ani, în stare critică.Pacienta a suferit un atac ...