Petre Ivanovici: "Am avut noroc şi am luat cele trei puncte"
SPORT

Petre Ivanovici: "Am avut noroc şi am luat cele trei puncte"
Fost jucător al FC Botoşani, Petre Ivanovici, a fost aplaudat la ieşirea din teren, după ce actualul său antrenor, Florin Marin, de la FC Voluntari, a decis înlocuirea sa în cea de-a doua repriză.

Acest gest al suporterilor nu l-au lăsat indiferent pe "Petrică", acesta mărturisind în conferinţa de presă de după meci că aplauzele suporterilor botoşăneni l-au făcut fericit şi că se bucură că nu a fost uitat. Cât despre meciul de vineri seară, însă, Petre Ivanovici a recunoscut superioritatea foştilor colegi.

"Au început jocul foarte bine, cei de la FC Botoşani au pus presiune pe noi, iar la singurul nostru şut pe poartă am reuşit să înscriem. Am avut noroc astăzi şi am luat cele trei puncte. Nu a fost ciudat (să joc ca adversar la FC Botoşani, n.r.), a fost o plăcere să joc pe acest stadion cu un public minunat, am fost fericit că m-au aplaudat la final, nu m-au uitat, păcat pentru ei că au pierdut. Noi am venit să câştigăm, fiecare joc pe care îl avem noi vrem să-l câştigăm, am avut şi noroc, pe contraatac, un şut, a greşit puţin şi Iliev, am înscris şi după aia am încercat să ţinem de rezultat", a spus Petre Ivanovici.

Fotbalistul nu exclude posibilitatea de a se întoarce la Botoşani, unde, spune el, a trăit clipe frumoase, dar deocamdată se află sub contract cu Voluntari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
191

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
308

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...