Pe 13 octombrie Gaşca Zurli ajunge la Botoşani în turneul Hai la masă!

Pe 13 octombrie Gaşca Zurli ajunge la Botoşani în turneul Hai la masă!

 "Hai la masa!"  Gasca Zurli

Botoşani, Gaşca Zurli te invită la masă! Bucătăraşul Zurli aduce poftă de mâncare în oraş. Yummmi! Pe 13 octombrie, la ora 19.00, în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipa". Botoşani este al treilea din cele 13 oraşe în care Gaşca Zurli ajunge în aceasă toamna cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!".

Gaşca Zurli prezintă în premieră naţională spectacolul "Hai la masă!", o producţie nouă, savuroasă, pe placul celor mici şi al celor mari, prin care această îşi propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele şi, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar şi un personaj nou – Bucătăraşul Zurli. "Hai la masă!", este o producţie unică, un joc de lumini fantastic şi o super desfăşurare de forţe. 10 oraşe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurşi de-a lungul şi de-a latul ţării, emoţii nenumărate şi milioane de pupici cu sclipici.

BOTOŞANI, 13 OCTOMBRIE - SALA POLIVALENTĂ “ELISABETA LIPA”, ORA 19.00

Biletele se pot cumpără online de pe www.eventim.ro şi de la magazinele Eventim.ro din Botoşani:

•           Germanos Botoşani, Calea Naţională nr.105, bl.B1, parter

•           OMV BOTOŞANI, Calea Naţională 31

•           Orange shop BOTOŞANI, Str. 1 Decembrie, Nr. 25, Botoşani

•           Vodafone Store Botoşani, Calea Naţională, Nr. 72

Pentru asistenţă tehnică şi rezervare bilete - Telefon: 1951. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de către operatorii respectivi de telefonie.

Preţul biletelor

•           CATEGORIA 2- 40 LEI

•           CATEGORIA 1- 80- LEI

•           CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiază, după terminarea spectacolului, de o întâlnire cu artiştii din Gaşcă Zurli ).

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii (adulţi şi copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpără bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoţiţi de minim un adult (părinte). Accesul se face cu aproximativ o ora înainte de începerea spectacolului. Va rugăm nu întârziaţi! Persoanele care ajung după incepererea spectacolului au acces în sala, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupă loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenţie se filmează!

Gaşca Zurli este cea mai mare trupa de animaţie pentru copii, din România, creată de Mirela Retegan din dorinţa de a-i explică fiicei ei lumea din jur, într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în ea. În toamna acestui an, Gaşcă Zurli a pornit într-un turneu naţional ce cuprinde 13 oraşe din România. Cu sute de spectacole jucate pe cele mai mari scene din ţară şi din străinătate, Gaşcă Zurli a cucerit inimile a milioane de copii şi părinţi.

Urmăreşte Gaşcă Zurli pe Facebook.

Urmăreşte Gaşcă Zurli pe YouTube.

Urmăreşte Gaşcă Zurli pe Instagram.

(P).