Pagube uriașe în urma incendiului de la Roma!

Pagube uriașe în urma incendiului de la Roma!
Pagubele produse de incendiul care a distrus, în noaptea de luni spre marți, un adăpost de animale și a mistuit zeci de tone de furaje, în satul Roma, sunt însemnate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin înainte de miezul nopţii.

La faţa locului s-au deplasat atât pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cât şi pompierii voluntari din comună. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, iar saivanul pentru oi, cu o suprafaţă de cca. 50 m.p., era distrus în totalitate. Totodată, exista pericolul ca flăcările să se extindă la un lan de porumb.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 10 pompieri militari şi voluntari, aproape cinci ore.
Intervenţia a fost îngreunată pe de o parte, de furajele care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de faptul că trebuiau protejate culturile din vecinătate pentru ca focul să nu se extindă. Flăcările au distrus 30 tone de furaje şi adăpostul de animale, valoarea pagubelor fiind estimată la cca. 50.000 de lei. Pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 50.000 lei.

Cauza probabilă a incendiului o constituie acţiunea intenţionată.

Citește și INCENDIU la Roma provocat de o mână criminală! A ars totul, iar proprietarul e șocat: "Nu știu cine putea face asta" - FOTO, VIDEO 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
255

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
420

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
131

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...