Percheziții la domiciliile mai multor botoșăneni!

Percheziții la domiciliile mai multor botoșăneni!
Locuințele mai multor botoșăneni au fost percheziționate de oamenii legii, în timpul perchezițiilor la una dintre adrese fiind găsite și țigări de contrabandă.

În baza datelor și informațiilor deținute la nivelul Poliției orașului Siret privind suspecții unor infracțiuni de furt din locuințe și anexe și a mandatelor de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Rădăuți, polițiști din cadrul Poliției orașului Siret, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Botoșani, au efectuat, luni, 6 percheziții domiciliare pe raza județului Botoșani.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate mai multe bunuri ce fac obiectul unor cauze penale, reușindu-se probarea activității infracționale în două dosare de furt calificat, înregistrate la nivelul Postului de poliție Zamostea și a Postului de poliție Bălcăuți din județul Suceava.
           
Totodată, cu ocazia percheziției domiciliare, la locuința unui tânăr de 20 de ani, din județul Botoșani, au fost identificate 718 pachete de țigări, în valoare de 7.180 lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată de către proprietar.

Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
166

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
931

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
455

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...