(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

„După cum știți compania PRODALCOM a luat decizia de a produce alcool BIOhttp://voronskaya.ro/portfolio-item/alcool-etilic-certificat-bio/ , după această decizie am hotărât să lansăm și singură vodka BIO PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA.

 Calitate fără compromis Made în România - Încrederea în extraordinar a fost mereu piatră noastră de temelie. Ne ajută să facem lucrurile exact așa cum vrem, încă din 1993. Această este atitudinea pe care o puteți observă și în ultima noastră creație.

 Plecând de la licoarea noastră originală, am creat o compoziție premium în România, folosind ingrediente certificate bio, punând Prodalcom pe un palier unic: se numește Voronskaya Bio.

Voronskaya Bio este dorința noastră de a atinge perfecțiunea îndeplinită. Această este definită de un caracter pur, modern și elegant, oferind o calitate fără compromis datorită originii sale naturale.

Viziunea noastră principală în crearea și producerea acestui produs pe termen lung este să fim prietenoși cu mediul înconjurător, conferind sustenabilitate agriculturii pentru viitoare pământuri fertile.” – Prodalcom Botoșani.

Voronskaya.ro

https://www.facebook.com/prodalcom(P).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Anunt public pentru procedura de autorizare mediu

Joi, 29 Octombrie 2020
246

Magic Car Limited Srl anunta depunerea solicitarii de autorizatie de mediu, in scopul desfasurarii activitatii de “Dezmembrari Auto”, pentru obiectivul amplasat in Catamarasti Deal nr 50A,...

Anunț de lansare proiect

Joi, 22 Octombrie 2020
744

 “MODERNIZAREA S.C. LUGABRINI S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE SPECIFICE,ÎN MUNICIPIUL BOTOȘANI, JUDEȚUL BOTOȘANI”  Societatea comercială L...

(P) Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
563

Dotările standard de SIGURANȚĂ pe care ni le pot oferi un apartament nou - unul din multitudinea motivelor pentru care merita sa faci o astfel de mutareCâți dintre noi nu și-au dorit s...