(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

(P) Voronskaya Bio, singură vodka bio produsă în România

„După cum știți compania PRODALCOM a luat decizia de a produce alcool BIOhttp://voronskaya.ro/portfolio-item/alcool-etilic-certificat-bio/ , după această decizie am hotărât să lansăm și singură vodka BIO PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA.

 Calitate fără compromis Made în România - Încrederea în extraordinar a fost mereu piatră noastră de temelie. Ne ajută să facem lucrurile exact așa cum vrem, încă din 1993. Această este atitudinea pe care o puteți observă și în ultima noastră creație.

 Plecând de la licoarea noastră originală, am creat o compoziție premium în România, folosind ingrediente certificate bio, punând Prodalcom pe un palier unic: se numește Voronskaya Bio.

Voronskaya Bio este dorința noastră de a atinge perfecțiunea îndeplinită. Această este definită de un caracter pur, modern și elegant, oferind o calitate fără compromis datorită originii sale naturale.

Viziunea noastră principală în crearea și producerea acestui produs pe termen lung este să fim prietenoși cu mediul înconjurător, conferind sustenabilitate agriculturii pentru viitoare pământuri fertile.” – Prodalcom Botoșani.

Voronskaya.ro

https://www.facebook.com/prodalcom(P).

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

(A) Construire școală in satul Broșteni, comuna Durnești, județul Botoșani

Luni, 18 Ianuarie 2021
458

Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna DURNESTI, a semnat contractul de finantare nr. 5179 / 02.04.2020 cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, in calitate de Autoritat...

(P) Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Vineri, 15 Ianuarie 2021
481

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, ...

(P) De Ziua Culturii Naționale, copiii și tinerii din Botoșani, România și Bălți, Republica Moldova vor extinde graniţele manifestărilor dedicate Poetului național și universal, Mihai Eminescu!

Vineri, 15 Ianuarie 2021
374

„Toţi suntem contemporanii lui Mihai Eminescu, pentru că El este etern.” Acesta a fost mesajul transmis de toţi cei care au participat la evenimentele organizate în municipii...