(P) Clădire UNIQUE Residence, reprezentativă pentru standardele de siguranță, în faza finală de execuție

(P) Clădire UNIQUE Residence, reprezentativă pentru standardele de siguranță, în faza finală de execuție

Noile apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Calea Națională, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare

Asistăm în ultima perioadă la apariția unor noi blocuri de locuințe, nu doar mai estetice, dar mai performante și mai eficiente față de blocurile vechi, și - cel mai important - mult mai sigure din punct de vedere structural, al securității la incendiu, în ansamblul asigurării condițiilor de siguranță pentru toți locuitorii acestora.

Noile proiecte imobiliare sunt construite tot mai responsabil, pe baza unor proiecte tehnice conforme, cu avize de securitate la incendiu și scenarii de securitate la incendiu, cu referate ale verificatorului pentru cerința ”securitate la incendiu“, care răspund celor mai noi cerințe de securitate ale legislaţiei în acest domeniu.

Implementăm împreună conceptul Made To Measure Apartment!

La ansamblul de apartamente UNIQUE Residence din Calea Națională nr. 48, lucrările sunt în faza finală de execuție: finalizând instalarea ușilor și a parchetului, derulăm și ultimele operațiuni de finisare și asigurare a dotărilor personalizate din cadrul lucrărilor de amenajări interioare.






Pentru a asigura toți parametrii care se impun la construirea și exploatarea clădirii astfel încât să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, blocul este realizat după cerințele celor mai noi normative, atât structural, cât și prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, astfel încât structura de rezistență să reziste sub acțiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uși, holuri, scări) să îndeplinească condițiile privind gabaritele și lungimile de evacuare, de distanță la foc.

În plus, clădirea dispune de adăpost ALA și este dotată cu instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, exteriori, cu instalații de detecție, semnalizare și avertizare la incendii, și cu instalații de desfumare.

Toate proiectele noastre sunt verificate de către specialiști autorizați, fiind realizate la un nivel superior, peste standardele normativelor în vigoare cu privire la cerințele de rezistență și stabilitate structurală, de securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.”

ALEGE unde vrei să fii!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta