Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016! VIDEO

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016! VIDEO
Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016, pe 12 mai, la Stockholm, cu piesa "Moment of Silence", castigatoare a finalei selectiei nationale, care a avut loc duminica seara, pe scena Salii Sporturilor din Baia Mare. Trofeul - care o intruchipeaza pe Isis, zeita frumusetii - a fost inmanat de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

In finala, Ovidiu Anton a fost ales exclusiv de public, prin televot.Muzica si textul piesei "Moment of Silence" sunt semnate de Ovidiu Anton, care a declarat ca a compus aceasta melodie in toamna anului trecut, "cand lumea era in strada".

In ultima etapa a selectiei nationale, Ovidiu Anton a concurat cu trupa Dream Walkers, cu "Let it shine", Florena, cu "Behind the Shadows", M I H A I (Mihai Traistariu), cu "Paradisio", Vanotek feat. The Code & Georgian, cu "I'm Coming Home" si Doru Todorut feat. Irina Baiant, cu "One Voice".

Doru Todorut feat. Irina Baiant, cu "One Voice", au ocupat locul al saselea, M I H A I (Mihai Traistariu), cu "Paradisio", s-a clasat pe locul al cincilea in finala, iar grupul Dream Walkers, cu "Let it shine", si-a adjudecat locul al patrulea.

Locul al treilea i-a revenit Florenei, cu "Behind the Shadows", in timp ce pe locul al doilea s-au clasat Vanotek feat. The Code & Georgian, cu "I'm Coming Home".

Membrii juriului semifinalei si ai finalei selectiei nationale Eurovision Romania 2016 au fost compozitorul Horia Moculescu, regizorul muzical Alexandra Cepraga si interpretii Randi, Zoli Toth si Cezar Ouatu.

In urma interpretarii din semifinala, care a avut loc vineri, Ovidiu Anton a primit 54 de puncte din partea juriului, calificandu-se pe primul loc in finala.

Concursul muzical Eurovision 2016 se va desfasura la Stockholm, Suedia, pe 10, 12 si 14 mai. In competitie s-au inscris 43 de tari, cu trei mai multe decat la editia precedenta.

Romania va participa in a doua semifinala a concursului, cea din 12 mai, alaturi de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elvetia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel si Serbia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
1

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
109

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
74

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...