Ce personal va fi angajat la Parcul de agrement Cornişa şi care vor fi salariile! DOCUMENT

Ce personal va fi angajat la Parcul de agrement Cornişa şi care vor fi salariile! DOCUMENT
30 de persoane ar urma să fie angajate, în primă fază, la Parcul de agrement Cornişa, în regulamentul de organizare şi funcţionare întocmit de municipalitate şi care este în dezbatere publică fiind inclusă şi organigrama cu statul de funcţii pentru acest nou obiectiv.

Reprezentanţii Primăriei susţin că, potrivit organigramei, este necesar un numar minim de 30 de persoane angajate, din care 4 personal de conducere şi 26 personal de execuţie.

“Având în vedere faptul că serviciile de mentenanţă, de administrare spaţii verzi, curaţenie, spălatorie, SPA, Wellnes, vor fi externalizate, personalul de întreţinere propus este minim necesar pentru intervenţii urgente în caz de avarii sau orice alte disfuncţiuni ale activităţii", se arată în documentul suspus dezbaterii publice.

Cheltuielile cu salariile s-ar ridica la 705.768 lei/an. După studierea CV-urilor aplicanţii consideraţi potriviţi vor fi chemaţi la cel puţin un interviu în funcţie de postul pentru care au optat. O dată angajat personalul va parcurge o perioadă de trainning organizată de constructor, care va fi repetată cel puţin o dată la doi ani, având in vedere faptul că tehnologia se modifică şi se modernizează continuu.

Potrivit organigramei, noul Serviciu ce ar urma să fie înfiinţat pentru administrarea Parcului de agrement Cornişa va avea un director, cu un salariu net de 3.500 lei, un şef serviciu administraţie, cu un salariu net de 2.800 lei, şef serviciu protecţie şi securitate, care va câştiga 2.800 lei lunar, şi sef birou încasări, care va avea un salariu de 2.300 lei.

Pentru celelalte posturi salariile variază între 1.450 şi 1.800 lei.




“Este oportună gestiunea directă întrucât este prin ea însăşi o garanţie a unei performanţe mai bune, avand în vedere faptul că scopul Primăriei Municipiului Botoşani este să se dezvolte, să atragă cât mai mulţi turişti, atât extraregionali, cât şi intraregionali", se arată în studiul fundamentare.

O altă formă de administrare a PRATS Cornişa este prin intermediul unei Direcţii externalizate, subordonată Consiliului Local, cu personalitate juridică. Această formă de administrare presupune crearea unei structuri care să cuprindă minim 43 persoane angajate, în acest caz cheltuielile cu salariile s-ar ridica la 988.392 lei/an.


Parcul de agrement Cornişa ar urma să se deschidă în vara acestui an, în luna iunie. 

Organigrama şi statul de funcţii de la Parcul de agrement Cornişa vor fi aprobate prin Hotărâre de Consiliu Local.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
26

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
39

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
62

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...