OROSANU: Fac un pariu public ca Angela Curelaru nu are curajul sa ma dea in judecata, si stie ea de ce!

OROSANU: Fac un pariu public ca Angela Curelaru nu are curajul sa ma dea in judecata, si stie ea de ce!

MARIUS OROSANU, liderul Sindicatului Impact

Situatie tot mai incerta la DGASPC Botosani!

Mult asteptata demitere a Angelei Curelariu de catre presedintele Consiliului Judetean atrage tot mai multe reactii!

Fostul director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani nu se lasa mai prejos si-l avertizeaza pe Marius Orosanu, liderul sindicatului Impact, ca nu va scapa asa de usor si ca-l va da in judecata pentru toate afirmatiile sale publice.

In replica, Marius Orosanu declara ca nu se lasa intimidat, sustinand ca Angela Curelariu nu va avea curaj sa actioneze in instanta.

"In privinta faptului ca Angela Curelariu a declarat in presa ca ma da in judecata, eu fac un pariu public ca nu are curajul sa ma dea in judecata, si stie ea de ce", a sustinut Marius Orosanu.

Presedintele Sindicatului Impact este de parere ca demiterea Angelei Curelariu nu este chiar un act voluntar, ci mai degraba ar fi la sugestia celor care au sustinut-o sa obtina acesta functie de conducere.

"Si-a dat seama ca nu poate face fata responsabilitatii cerute de functia de director la DGASPC, deoarece erau responsabilitati mult prea mari fata de activitatea pe care o desfasura la Ionaseni. Sunt ferm convins ca in situatia in care s-ar fi pornit un control in intreaga institutie s-ar fi descoperit multe nereguli. Bineinteles ca si-a dat intr-un sfarsit demisia, si la sugestia celor care au sustinut-o la obtinerea functiei. A preferat sa faca un pas inapoi pentru a nu fi afectate direct sau indirect persoane apropiate, din politica, din familie", a spus Orosanu.

Membrii sindicatului Impact considera ca persoana care va ocupa noua functie de director executiv va trebui sa fie capabila sa gestioneze foarte bine un dialog social. Mai ales ca bugetul institutiei pentru anul 2009 este mult sub cel necesar, si apoi mai exista si o restanta de anul trecut, de cate 1.800 lei pentru fiecare salarariat in parte.

"Directorul interimar care va fi numit de Consiliul Judetean ar trebui sa fie din afara DGASPC, ca sa nu poata influenta apoi numirea directorului executiv. Poate o perioada de interimat ar fi potrivita, cu unul dintre angajatii CJ care au lucrat in domeniul de asistenta sociala, si anume Silvia Simiusca, Larisa Macovei sau Doina Nacu Manole", a conchis liderul Sindicatului Impact.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
71

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
214

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
461

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...