Oferta de sezon la Magazinele Linx

Oferta de sezon la Magazinele Linx
Orice gospodar are nevoie de ajutor la gradină și vie.

Magazinele Linx vin în ajutorul lui cu o oferta specială la motosapaBronto WM 500 acum la numai 1499 lei cu TVA. Motosapa Bronto WM 500 este echipata cu motor in 4 timpi de 6.5 CP, are 3 trepte de viteze si o latime de lucru de 80 cm.

Linx are o experiență de peste 18 ani în vânzarea de scule, utilaje, accesorii și piese de schimb pentru construcții și grădină, asigurand service pe loc in garantie si post-garantie prin cei 5 electromecanici care va pot da orice informații suplimentare.
Orice utilaj este montat si probat înainte de vânzare, clientul primind instructiuni de utilizare si intretinere ale acestora.

Un alt avantaj al magazinelor LINX este acordarea unei garantii ce poate fi de pana la 3 ani in functie de produsele cumparate.
Această ofertă și multe altele le puteți obține la magazinele LINX din Botosani - langa parcarea Kaufland si din Calea Nationala nr. 59 - vis-a-vis de E-on sau pe noul site dedicat gospodarilor botosaneni www.sculebotosani.ro unde sunt adaugate in fiecare zi produse noi cu detalii tehnice si filmulete de prezentare.


(P).