O masina al carei sofer nu a fost inca identificat, distrusa de flacari pe sosea!

O masina al carei sofer nu a fost inca identificat, distrusa de flacari pe sosea!
Inca un autoturism a luat foc pe drumurile din Botosani, dupa ce, la inceputul acestei luni, o soferita si-a vazut autoturismul facut scrum pe un drum din zona Dangeni.

De aceasta data, evenimentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 18.00, pompierii fiind sesizati de botosanenii prezenti in trafic.

La sosirea pompierilor, pe DE 58, km 41, masina marca VW Golf II era cuprinsa aproape in totalitate de flacari. Incendiul a fost stins in 5 minute.

"Autoturismul a fost distrus in proportie de 95%, pagubele fiind estimate la 6.000 lei. Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire", a mentionat plutonier Dorina Lupu, ofiter relatii publice in cadrul IJSU Botosani.

Cazul a fost preluat de politisti, in vederea identificarii conducatorului auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
448

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...