La un pas de dezastru!

La un pas de dezastru!
Un incendiu izbucnit la Damileni, comuna Cristinesti, a creat panica printre sateni!

Un magazin mixt din centrul satului a luat foc, flacarile inalte de cativa metri si fumul gros creand confuzie si teama in randul locuitorilor din casele invecinate.

Incendiul a izbucnit intr-un garaj construit langa cladirea societatii comerciale, unde erau depozitate materiale de constructie, printre care 10 m.c. de cherestea, si alte materiale combustibile (cauciucuri, cartoane), si s-a extins si la magazin.

Ingrijorati ca focul s-ar putea extinde si la locuinta unui localnic, situata la circa 4 metri distanta de magazin, vecinii au solicitat sprijinul pompierilor.

"Spre locul indicat au plecat doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Dorohoi. Cand au ajuns la fata locului ardea magazinul si garajul", a precizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul IJSU Botosani.

Lupta cu flacarile a durat aproape 2 ore. Au ars mobilierul din magazin, produse alimentare, textile si industriale, 2 lazi frigorifice, 1 frigider, 3 vitrine frigorifice, stoleria de la 4 incaperi si celelalte bunuri depozitate in garaj, valoarea pagubelor fiind estimata la 250.000 lei.

"Pompierii au salvat locuintele vecine si alte bunuri din interior in valoare de 185.000 de lei. Nimeni nu a fost ranit, iar cauza incendiului este in curs de stabilire", a completat plutonier Dorina Lupu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
74

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
189

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
45

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...