Minora atacata cu cutitul in propria casa!

Minora atacata cu cutitul in propria casa!
Clipe de groaza pentru o fata din Sulita, judetul Botosani, care a fost la un pas de a fi violata in propria casa, agresorul amenintand-o cu cutitul!

Din fericire, fata a reusit sa iasa afara si sa strige dupa ajutor. Cel care a incercat sa o violeze are de doua ori varsta fetei!

Marti la amiaza, politistii din comuna Sulita, judetul Botosani, au fost sesizati telefonic ca in locuinta unei minore de 16 ani din satul Sulita, a patruns fara drept un tanar care sub amenintarea unui cutit a incercat sa intretina relatii sexuale cu aceasta.

La fata locului s-au deplasat cu operativitate politistii din comuna, reusind sa-l retina pe suspect in timp ce se indeparta de locuinta partii vatamate.

La aparitia oamenilor legii, suspectul a incercat sa fuga, refuzand sa se opreasca la somatia verbala a politistilor.

Fiind urmarit de catre politisti, suspectul a fost prins si retinut in timp ce incerca sa se ascunda in curtea unei societati comerciale.

Barbatul a fost identificat in persoana numitului N. Mihai-Constantin, de 32 de ani, domiciliat in Todireni, judetul Botosani. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca, dupa ce suspectul a patruns fara drept in curtea partii vatamate, invocand ca doreste o cana cu apa, a patruns si in locuinta, inchizand ulterior usa.

Din locuinta victimei, suspectul a luat un cutit sub amenintarea caruia i-a solicitat minorei sa se dezbrace pentru a intretine relatii sexuale cu aceasta, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Cu toate acestea, minora a refuzat si s-a impotrivit, incercand sa fuga. In timpul altercatiei cu suspectul a fost lovita si taiata la un deget de la mana dreapta, reusind sa iasa in curta locuintei unde a strigat, solicitand ajutorul vecinilor.

Fata de suspect s-a dispus masura retinerii pentru o durata de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de viol si violare de domiciliu.

In cursul zilei de astazi, suspectul urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive, precizeaza Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
209

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
336

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...