Udrea l-a convins pe Boc sa aprobe tichetele de vacanta

 Udrea l-a convins pe Boc sa aprobe tichetele de vacanta

 Elena Udrea, ministrul Turismului  

Elena Udrea, ministrul Turismului, a anuntat ca Guvernul a aprobat astazi acordarea tichetelor de vacanta cuantumul a sase salarii minime pe economie, iar acestea vor fi acordate pentru vacanta de Paste.

"Am aprobat acordarea tichetelor de vacanta si angajatorii le pot acorda in limita bugetului pe care l-au prevazut. Acestea vor avea valoarea a sase salarii minime brute pe economie si pot fi folosite pe teritoriul Romaniei la unitatile afiliate care vor trebui aprobate de ministerul Turismului", a declarat Udrea, citata de ziare.com.

Ministerul Turismului a precizat ca aceasta masura este menita sa fiscalizeze mai multe unitati de turism care azi isi desfasoara activitatea la negru si in momentul in care vor dori sa intre in acest circuit vor veni la ministerul Turismului sa primeasca aprobare.

Tichetele de vacanta vor inlocui primele de vacanta, de care vor beneficia angajatii ce sunt platiti din bugetul de stat, dar si angajatorii care vor adopta acest sistem, a declarat pe 26 ianuarie ministrul Turismului, Elena Udrea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
230

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
171

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...