Minora atacata cu cutitul in propria casa!

Minora atacata cu cutitul in propria casa!
Clipe de groaza pentru o fata din Sulita, judetul Botosani, care a fost la un pas de a fi violata in propria casa, agresorul amenintand-o cu cutitul!

Din fericire, fata a reusit sa iasa afara si sa strige dupa ajutor. Cel care a incercat sa o violeze are de doua ori varsta fetei!

Marti la amiaza, politistii din comuna Sulita, judetul Botosani, au fost sesizati telefonic ca in locuinta unei minore de 16 ani din satul Sulita, a patruns fara drept un tanar care sub amenintarea unui cutit a incercat sa intretina relatii sexuale cu aceasta.

La fata locului s-au deplasat cu operativitate politistii din comuna, reusind sa-l retina pe suspect in timp ce se indeparta de locuinta partii vatamate.

La aparitia oamenilor legii, suspectul a incercat sa fuga, refuzand sa se opreasca la somatia verbala a politistilor.

Fiind urmarit de catre politisti, suspectul a fost prins si retinut in timp ce incerca sa se ascunda in curtea unei societati comerciale.

Barbatul a fost identificat in persoana numitului N. Mihai-Constantin, de 32 de ani, domiciliat in Todireni, judetul Botosani. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca, dupa ce suspectul a patruns fara drept in curtea partii vatamate, invocand ca doreste o cana cu apa, a patruns si in locuinta, inchizand ulterior usa.

Din locuinta victimei, suspectul a luat un cutit sub amenintarea caruia i-a solicitat minorei sa se dezbrace pentru a intretine relatii sexuale cu aceasta, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Cu toate acestea, minora a refuzat si s-a impotrivit, incercand sa fuga. In timpul altercatiei cu suspectul a fost lovita si taiata la un deget de la mana dreapta, reusind sa iasa in curta locuintei unde a strigat, solicitand ajutorul vecinilor.

Fata de suspect s-a dispus masura retinerii pentru o durata de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de viol si violare de domiciliu.

In cursul zilei de astazi, suspectul urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de sesizare a instantei de judecata in vederea arestarii preventive, precizeaza Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
619

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
84

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...