Locativa a inceput evacuarea chiriasilor rau-platnici!

Locativa a inceput evacuarea chiriasilor rau-platnici!

 FLORIN GORNEA, director Locativa  

Patru familii au fost date pana acum afara din locuintele in care stateau cu chirie, administrate de societatea Locativa,  iar alte 5 sunt la un pas de a fi evacuate.

Cei care sunt in aceasta situatie au reusit sa adune debite semnificative atat la chirie, avand datorii care se ridica chiar si la 8.700 de lei, dar si la utilitati.

“In cazul persoanelor care au fost deja evacuate avem hotarari definitive si irevocabile. Cele care sunt pe lista evacuarilor au la dispozitie doua zile pentru a-si lua lucrurile si a se muta in alta parte. Sunt familii care nu si-au mai platit chiria si nici facturile la utilitati chiar si de 2-3 ani de zile. Daca cei care sunt trecuti pe lista celor ce urmeaza sa fie evacuati vin si isi platesc integral debitele, atunci vor putea sta in continuare in aceste locuinte, daca nu, in locul lor vor veni cei care se afla pe lista de asteptare, a declarat Florin Gornea, director Locativa.

In total, in locuintele sociale, administrate de Locativa, stau 496 de familii, valoarea debitelor depasind 100.000 de lei.
 
Si furnizorii de utilitati au inceput razboiul impotriva chiriasilor Locativa, care sunt restantieri la plata facturilor. Pana acum, mai multe familii care locuiesc in Caminul Textila au fost debransate de la reteaua de alimentare cu apa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
229

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
373

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...