Liberalii au oferit flori doamnelor, domnisoarelor, dar si domnilor din municipiu - FOTO

Liberalii au oferit flori doamnelor, domnisoarelor, dar si domnilor din municipiu - FOTO
Membrii Partidului National Liberal Botosani au oferit flori, sambata dimineata, doamnelor, domnisoarelor, dar si domnilor din muncipiul Botosani, care au acasa sotii, cu ocazie zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii.

Acestia au colindat tot orasul pentru le oferi o floare si pentru a le ura un gand frumos cu ocazie venirii primaverii, iar vremea parca ne-a adus aminte ca suntem in luna martie.

Deputatul Viorel Grigoras, deputatul Roxana Anusca Turcanu, viceprimarul Catalina Lupascu si directorul Nova Apaserv, Gabriel Carlan, s-au numarat printre cei care au impartit flori prin municipiu.

"La multi ani! DOAMNELOR va doresc sa fiti puternice, sanatoase si fericite! Sa aveti parte de o zi frumoasa!", este mesajul deputatului Roxana Anusca Turcanu.

"Intr-o zi asa frumoasa de primavara, doresc tuturor doamnelor si domnisoarelor soare in viata, caldura sufleteasca, respect si iubire. La multi ani!", a fost si mesajul viceprimarului Catalina Lupascu.





























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
182

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
152

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
25

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...