La doi ani de la moartea Madalinei Manole: Atacul murdar al parintilor artistei la adresa familiei lui Mircea Petru!

La doi ani de la moartea Madalinei Manole: Atacul murdar al parintilor artistei la adresa familiei lui Mircea Petru!
Astăzi, la exact doi ani de la moartea Mădălinei Manole, rudele artistei sunt încă în război: "Nepoţelul nostru e crescut de doi hodorogi", spun parintii Madalinei Manole despre familia lui Mircea Petru din Botosani (distinsul instrumentist Mircea Dan, fost diretor al Filarmonicii Botosani). 
 
În urmă cu doi ani, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită moartă lângă baia din casa sa chiar de soţul ei, Petru Mircea. În urma necropsiei, s-a stabilit că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid puternic. În urma decesului acesteia au rămas în urmă un copil şi un soţ îndurerat, pe de-o parte, şi doi părinţi şi un frate, pe de alta. Imediat, între cele două tabere s-a iscat un adevărat război, scrie Libertatea.

S-au certat ba pe fiul artistei, ba pe avere, ba pe mormântul acesteia. Azi, când se fac doi ani de la trecerea Mădălinei în nefiinţă, războiul dintre soţul şi părinţii cântăreţei e mai aprins ca oricând. Părinţii interpretei îi reproşează lui Petru că nu s-a îngrijit de mormântul fiicei lor şi îl acuză că e autorul moral al morţii acesteia.

Acestia sunt revoltati şi din cauză că nu-l poate vedea pe Petru jr, care se află în casa bunicilor din partea tatălui. "Nepoţelul nostru e crescut într-o mizerie la Botoşani, de doi horodogi, o crăcănată şi un cocoşat!", susţine tatăl solistei, citat de Libertatea.

În replică, Petru Mircea susţine că s-a săturat de scandalurile iscate de părinţii soţiei sale. "Socrii mei au spus multe minciuni. Sunt nişte persoane josnice! Am motivele mele pentru care n-am amenajat mormântul!", declară Petru Mircea, care a evitat să intre în polemică cu socrii săi, pentru memoria Mădălinei. Anul acesta, pentru a evita încă un scandal, Petru Mircea a făcut parastas încă de sâmbăta trecută la biserica din Otopeni, unde obişnuia să meargă Mădălina la slujbe. Şi părinţii Mădălinei au făcut parastas tot sâmbăta trecută, dar la Ploieşti.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
220

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
360

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
121

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...