Un barbat si nepotica acestuia, inecati in apele iazului Melnic! FOTO

Un barbat si nepotica acestuia, inecati in apele iazului Melnic! FOTO
Echipajele de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Botosani au fost solicitate, sambata seara, pentru a cauta doua persoane care au disparut in iazul Melnic din Costesti, comuna Rachiti.

Este vorba despre paznicul iazului, Ioan Pinzaru, in varsta de 65 de ani, si de nepotica acestuia, in varsta de 8 ani.

Cele doua persoane nu au mai fost vazute de la orele amiezii, insa pe malul iazului au fost gasiti papucii fetitei si sapca barbatului.

Un barbat de la o stana din apropiere spune ca in jurul orei 14.00 a auzit galagie in zona iazului, insa a crezut ca este vorba despre persoane aflate la scaldat.

Fetita venise cu o bicicleta la bunicul ei, pentru a se juca.

Oamenii din sat au solicitat ajutorul pompierilor, care au inceput cautarile in iaz

Alaturi de pompieri, la cautari au participat  si cativa localnici, care au adus cu ei si un navod, in speranta ca astfel vor da de trupurile celor doi disparuti.

UPDATE: Dupa aproape patru ore de cautari, trupurile neinsufletite ale celor doi au fost scoase la mal. Din cate se pare, fetita a intrat in apa, insa la un moment dat ar fi cazut, bunicul acesteia sarind sa o salveze, insa a sfarsit si acesta inecat.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite la aproximativ șase metri de mal, în locul unde se presupune că ar fi dispărut. Primul a fost găsit bărbatul. După câteva minute, a fost descoperit și trupul neînsuflețit al fetiței.











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
12

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
49

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
33

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...