La doi ani de la moartea Madalinei Manole: Atacul murdar al parintilor artistei la adresa familiei lui Mircea Petru!

La doi ani de la moartea Madalinei Manole: Atacul murdar al parintilor artistei la adresa familiei lui Mircea Petru!
Astăzi, la exact doi ani de la moartea Mădălinei Manole, rudele artistei sunt încă în război: "Nepoţelul nostru e crescut de doi hodorogi", spun parintii Madalinei Manole despre familia lui Mircea Petru din Botosani (distinsul instrumentist Mircea Dan, fost diretor al Filarmonicii Botosani). 
 
În urmă cu doi ani, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită moartă lângă baia din casa sa chiar de soţul ei, Petru Mircea. În urma necropsiei, s-a stabilit că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid puternic. În urma decesului acesteia au rămas în urmă un copil şi un soţ îndurerat, pe de-o parte, şi doi părinţi şi un frate, pe de alta. Imediat, între cele două tabere s-a iscat un adevărat război, scrie Libertatea.

S-au certat ba pe fiul artistei, ba pe avere, ba pe mormântul acesteia. Azi, când se fac doi ani de la trecerea Mădălinei în nefiinţă, războiul dintre soţul şi părinţii cântăreţei e mai aprins ca oricând. Părinţii interpretei îi reproşează lui Petru că nu s-a îngrijit de mormântul fiicei lor şi îl acuză că e autorul moral al morţii acesteia.

Acestia sunt revoltati şi din cauză că nu-l poate vedea pe Petru jr, care se află în casa bunicilor din partea tatălui. "Nepoţelul nostru e crescut într-o mizerie la Botoşani, de doi horodogi, o crăcănată şi un cocoşat!", susţine tatăl solistei, citat de Libertatea.

În replică, Petru Mircea susţine că s-a săturat de scandalurile iscate de părinţii soţiei sale. "Socrii mei au spus multe minciuni. Sunt nişte persoane josnice! Am motivele mele pentru care n-am amenajat mormântul!", declară Petru Mircea, care a evitat să intre în polemică cu socrii săi, pentru memoria Mădălinei. Anul acesta, pentru a evita încă un scandal, Petru Mircea a făcut parastas încă de sâmbăta trecută la biserica din Otopeni, unde obişnuia să meargă Mădălina la slujbe. Şi părinţii Mădălinei au făcut parastas tot sâmbăta trecută, dar la Ploieşti.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
217

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
273

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...