Itsy Bitsy vine in Parcul Mihai Eminescu!

Itsy Bitsy vine in Parcul Mihai Eminescu!
Copiii din Botoşani au de luna aceasta un nou partener de joacă! Iar parintii au un ajutor în educarea copiilor. Este vorba despre Radio Itsy Bitsy, care intră în viaţa lor pe frecvenţa 95 FM.

Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care au eşuat pe pământ şi care au lansat pe 6 decembrie 2005 primul radio din Europa care se adresează familiilor cu copii.

Radio Itsy Bitsy este un post de radio interactiv, care îi invită pe copii să asculte şi să îşi imagineze, nu să primească soluţia vizuală de-a gata. Itsy Bitsy vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă, importanţa mişcării, lectură şi rolul ei în educaţie, protejarea mediului şi despre cum să creşti sănătos la trup, minte şi suflet. Itsy Bitsy nu promovează produse ce nu sunt sănătoase, bune şi potrivite pentru copii sau care pot dăuna în vreun fel dezvoltării sănătoase a acestora.

Programul radio Itsy Bitsy ţine cont de ritmul de viaţă ideal al uni copil, de orele de somn, masă şi studiu şi se adresează în egală măsură părinţilor prin emisiuni dedicate lor. Familiile cu copii din toată ţara pot intra în direct în cadrul emisiunilor radio şi pot face chiar ele programul.

De aceea, copiii ascultatori consideră că Itsy Bitsy este cel mai tare loc de joacă, iar părinţii, un mediu sănătos pentru copiii lor.

Eroii Itsy Bitsy se prezintă familiilor cu copii din Botoşani, duminica, 6 iunie, între 16:00 şi 19:00, în Parcul Mihai Eminescu, în cadrul unui spectacol plin de joacă şi culoare.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
382

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...