Inspectorii de la Protectia Consumatorului Botosani, verificati de sefi!

Inspectorii de la Protectia Consumatorului Botosani, verificati de sefi!

 ALEXANDRU ZARUG  

In urma unui raport din care reiesea faptul ca in Botosani nu sunt nereguli la casele de schimb valutar, inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor s-au trezit la randul lor verificati!

Mai exact, reprezentantii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Iasi au vrut sa se convinga cu proprii ochi ca botosanenii nu sunt inselati.

In perioada 20-24 iulie, inspectorii botosaneni au executat mai multe controale la casele de schimb valutar, fara insa ca verificarea sa se finalizeze cu sanctiuni. Asta in conditiile in care celelalte judete au raportat nereguli pe acest segment. In consecinta, comisarii de la Iasi au "descins" la Botosani.

"S-a prezentat o echipa de supracontrol, pentru a verifica ce am trecut noi in raport. Spre surprinderea dumnealor, la Botosani nu au fost gasite probleme, in afara unor mici deficiente. Controlul a fost neanuntat, comisarii asistand chiar si la schimburi valutare", a precizat Alexandru Zarug, comisar-sef al CJPC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
313

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
159

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...