O NOUA SPECIE - Pistolarul de Botosani!

O NOUA SPECIE - Pistolarul de Botosani!
In mod sigur, timpurile in care puterile se masurau barbateste au apus de mult, fiind mult mai incitante intimidarile cu arme, chiar daca acestea sunt cu bile sau… de jucarie!

La cateva zile dupa ce un botosanean a ajuns in atentia politiei pentru ca si-a amenintat un concetatean, in parcare, cu o arma care s-a dovedit a fi un pistol de jucarie, un nou episod s-a consumat in municipiu.

Protagonistii unui asemenea scandal, soldat cu amenintari cu arma, au fost de data aceasta doi taximetristi din Botosani.

Ieri la amiaza, politistii botosaneni au fost sesizati despre faptul ca C. Alexandru, de 23 de ani, din municipiul Botosani, taximetrist, a amenintat in loc public cu un pistol un alt taximetrist, P. Felix Ovidiu, din municipiul Botosani.

Din primele verificari s-a stabilit ca C. Alexandru este posesor legal de arma neletala supusa autorizarii, respectiv pistol cu bila de cauciuc din luna aprilie 2009. In urma unui conflict spontan, intre cei doi s-a iscat o cearta, adresandu-si reciproc cuvinte jignitoare, timp in care C. Alexandru a scos pistolul, l-a armat si l-a amenintat pe P. Felix Ovidiu ca-l impusca.

In cauza se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare, cauza urmand a fi solutionata procedural.

Permisul de arma, pistolul si munitia aferenta au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
90

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
287

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
53

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...