TRAGEDIE LA PALTINIS - A ars de viu!

TRAGEDIE LA PALTINIS - A ars de viu!
Ars de viu in propria casa! Un barbat de 61 de ani, din comuna Paltinis, judetul Botosani,a avut parte de o moarte cumplita!

Cauza incendiului care a mistuit locuinta in care victima locuia singura pare sa fie jarul cazut din soba unde se prepara mancarea.

Miercuri seara, in jurul orei 21.20, politistii din comuna Paltinis au fost sesizati despre faptul ca la locuinta lui B. Paul, de 61 de ani, din satul Craniceni, comuna Paltinis, judetul Botosani, a izbucnit un incendiu.

Politistii s-au deplasat la fata locului stabilind faptul ca incendiul a cuprins locuinta lui B. Paul si a avut ca urmare decesul acestuia si distrugerea in proportie de 90% a locuintei si bunurilor din locuinta.

Pentru stingerea incendiului au intervenit Detasamentul de Pompieri Militari Dorohoi si Formatiunea de Pompieri Civili Darabani, care au stabilit cauza incendiului ca fiind aprinderea materialelor textile de la jarul cazut din soba pe care decedatul o folosea pentru pregatirea hranei.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Orasului Darabani in vederea efectuarii necropsierii si stabilirii cauzei medicale a mortii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
494

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...