Minorul care a violat o fetita de 3 ani nu prezinta un pericol pentru societate!

Minorul care a violat o fetita de 3 ani nu prezinta un pericol pentru societate!
"Condamnat" de instanta sa ramana langa victima sa! Magistratii botosaneni au refuzat propunerea politistilor de arestare preventiva pentru minorul de 14 ani cercetat penal dupa ce a violat o copila in varsta de doar 3 ani!

Instanta a dispus, in schimb, masura ca minorul sa nu poata parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 29 zile.

Astfel, miercuri, fata de invinuitul C.I.V., de 14 ani, din sat Arborea, comuna George Enescu, judetul Botosani, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, s-a dispus retinerea pe o perioada de 10 ore, in baza ordonantei de retinere.

In sarcina acestuia s-a retinut faptul ca la 21.07.2009, in jurul orei 17.30, pe raza localitatii Arborea, comuna George Enescu, judetul Botosani, a intretinut un raport sexual cu o minora de 3 ani, profitand de imposibilitatea ei de a se apara si de a-si exprima vointa.

Propunerea de sesizare a instantei in vederea arestarii preventive a minorului a fost respinsa de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

S-a precizat ca exista indicii temeinice privind savarsirea infractiunii si, pentru buna desfasurare a urmaririi penale, s-a instituit masura de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 29 zile, incepand cu data de 29.07.2009, ora 23.00, si pana la data de 26.08.2009, ora 23.00.

Se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a inculpatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
347

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
191

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...