Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO

Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO
La câteva ore după ce şi-a văzut curtea împărţită în două, din cauza unei hotărâri judecătoreşti pe care o consideră nedreaptă şi bazată pe expertize incorecte, proprietarul casei de pe Trandarilor a intrat în greva foamei în faţa Primăriei Botoşani.

Petre Văcăreanu susţine că nu este corect ca familia lui, care locuieşte la adresa respectivă din 1982, să fie alungat de o persoană care s-a mutat în 2002, după ce a cumpărat de la fratele său casa de alături.
 
"Doamna Fasniuc a avut teren pe Alba Iulia şi trebuia să-i dea compensaţie 120 de metri, pe care i-a dat primăria aici. Când i-a dat titlul de proprietate, i s-a dat peste mine şi nu s-a ţinut cont de titlul meu din '97 pentru că eu de atunci îl am, conform legii 18", spune Petre Văcăreanu.

Acesta l-a aşteptat pe primarul Cătălin Flutur, căruia i s-a plâns de situaţia în care a ajuns, însă edilul-şef i-a spus că municipalitatea nu poate trece peste o decizie definitivă a instanţei, iar documentele în baza cărora s-a făcut expertiza au fost eliberate de comisiile de fond funciar.

Într-un final, botoşăneanul s-a îndreptat spre casă, decis să nu renunţe la beciul şi la magazia lui de lemne. "Sunt construite de mine, acolo îmi ţineam oleacă de lemne, mâncarea pentru la iarnă, la copii. Eu unde le mai pun acum?", spunea Petre Văcăreanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
5

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
234

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
92

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...