Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO

Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO
La câteva ore după ce şi-a văzut curtea împărţită în două, din cauza unei hotărâri judecătoreşti pe care o consideră nedreaptă şi bazată pe expertize incorecte, proprietarul casei de pe Trandarilor a intrat în greva foamei în faţa Primăriei Botoşani.

Petre Văcăreanu susţine că nu este corect ca familia lui, care locuieşte la adresa respectivă din 1982, să fie alungat de o persoană care s-a mutat în 2002, după ce a cumpărat de la fratele său casa de alături.
 
"Doamna Fasniuc a avut teren pe Alba Iulia şi trebuia să-i dea compensaţie 120 de metri, pe care i-a dat primăria aici. Când i-a dat titlul de proprietate, i s-a dat peste mine şi nu s-a ţinut cont de titlul meu din '97 pentru că eu de atunci îl am, conform legii 18", spune Petre Văcăreanu.

Acesta l-a aşteptat pe primarul Cătălin Flutur, căruia i s-a plâns de situaţia în care a ajuns, însă edilul-şef i-a spus că municipalitatea nu poate trece peste o decizie definitivă a instanţei, iar documentele în baza cărora s-a făcut expertiza au fost eliberate de comisiile de fond funciar.

Într-un final, botoşăneanul s-a îndreptat spre casă, decis să nu renunţe la beciul şi la magazia lui de lemne. "Sunt construite de mine, acolo îmi ţineam oleacă de lemne, mâncarea pentru la iarnă, la copii. Eu unde le mai pun acum?", spunea Petre Văcăreanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
195

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...

Botoşăneni ajunşi la spital după accidente în gospodărie

astăzi, 15:12
223

Este cazul unui italian stabilit în Botoşani şi care s-a tăiat la un deget de la mâna dreaptă după ce a utilizat defectuos un flex.Bărbatul, de 69 de ani, a suferit o plagă la d...

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
120

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...