Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO

Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO
La câteva ore după ce şi-a văzut curtea împărţită în două, din cauza unei hotărâri judecătoreşti pe care o consideră nedreaptă şi bazată pe expertize incorecte, proprietarul casei de pe Trandarilor a intrat în greva foamei în faţa Primăriei Botoşani.

Petre Văcăreanu susţine că nu este corect ca familia lui, care locuieşte la adresa respectivă din 1982, să fie alungat de o persoană care s-a mutat în 2002, după ce a cumpărat de la fratele său casa de alături.
 
"Doamna Fasniuc a avut teren pe Alba Iulia şi trebuia să-i dea compensaţie 120 de metri, pe care i-a dat primăria aici. Când i-a dat titlul de proprietate, i s-a dat peste mine şi nu s-a ţinut cont de titlul meu din '97 pentru că eu de atunci îl am, conform legii 18", spune Petre Văcăreanu.

Acesta l-a aşteptat pe primarul Cătălin Flutur, căruia i s-a plâns de situaţia în care a ajuns, însă edilul-şef i-a spus că municipalitatea nu poate trece peste o decizie definitivă a instanţei, iar documentele în baza cărora s-a făcut expertiza au fost eliberate de comisiile de fond funciar.

Într-un final, botoşăneanul s-a îndreptat spre casă, decis să nu renunţe la beciul şi la magazia lui de lemne. "Sunt construite de mine, acolo îmi ţineam oleacă de lemne, mâncarea pentru la iarnă, la copii. Eu unde le mai pun acum?", spunea Petre Văcăreanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - Protest in fata Guvernului: Referendum pentru toti sa stim daca suntem hoti! Anticipate!

Miercuri, 20 Iunie 2018
284

Peste 2.000 de persoane s-au strans miercuri seara in Piata Victoriei, dupa ce mare parte au protestat la amiaza la Parlament fata de modificarile periculoase aduse de PSD, ALDE si UDMR Codului de Pro...

Circ în toată regula făcut de un șofer, după ce a produs un accident pe strada Pacea!

Miercuri, 20 Iunie 2018
2259

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de ...

Sentința definitivă pentru Dan Șova: 3 ani de închisoare cu executare!

Miercuri, 20 Iunie 2018
328

Trei ani este pedeapsa pentru Dan Şova, la ultimul termen al procesului CET Govora. În primă instanţă, fostul senator fusese condamnat tot la trei ani de detenţie, pentru trafic de influen...