Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO

Greva foamei în faţa Primăriei după o executare silită! FOTO- VIDEO
La câteva ore după ce şi-a văzut curtea împărţită în două, din cauza unei hotărâri judecătoreşti pe care o consideră nedreaptă şi bazată pe expertize incorecte, proprietarul casei de pe Trandarilor a intrat în greva foamei în faţa Primăriei Botoşani.

Petre Văcăreanu susţine că nu este corect ca familia lui, care locuieşte la adresa respectivă din 1982, să fie alungat de o persoană care s-a mutat în 2002, după ce a cumpărat de la fratele său casa de alături.
 
"Doamna Fasniuc a avut teren pe Alba Iulia şi trebuia să-i dea compensaţie 120 de metri, pe care i-a dat primăria aici. Când i-a dat titlul de proprietate, i s-a dat peste mine şi nu s-a ţinut cont de titlul meu din '97 pentru că eu de atunci îl am, conform legii 18", spune Petre Văcăreanu.

Acesta l-a aşteptat pe primarul Cătălin Flutur, căruia i s-a plâns de situaţia în care a ajuns, însă edilul-şef i-a spus că municipalitatea nu poate trece peste o decizie definitivă a instanţei, iar documentele în baza cărora s-a făcut expertiza au fost eliberate de comisiile de fond funciar.

Într-un final, botoşăneanul s-a îndreptat spre casă, decis să nu renunţe la beciul şi la magazia lui de lemne. "Sunt construite de mine, acolo îmi ţineam oleacă de lemne, mâncarea pentru la iarnă, la copii. Eu unde le mai pun acum?", spunea Petre Văcăreanu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un finalist de la ”Chefi la Cutite” a scos la licitatie costumatia de bucatar, pentru a o ajuta pe Mihaela Matei! FOTO

astăzi, 00:29
170

Au fost depuse urne in aproape toate localurile din municipiul Botosani, in florarii sau in biserici. Duminica s-a organizat si o strangere de fonduri pe Pietonalul Unirii, iar oamenii cu suflet mare ...

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO

Luni, 23 Octombrie 2017
361

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea &icir...

Adolescenţi loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni!

Luni, 23 Octombrie 2017
1995

Doi adolescenţi au fost răniţi, luni seara, după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau strada.Accidentul a avut loc pe strada Cuza Vodă, în apropierea...