Gospodării inundate la periferia orașului

Gospodării inundate la periferia orașului

Ploile torențiale abundente căzute din cursul zilei de joi au adus numeroase pagube locuitorilor municipiului Botoșani. Cum era de așteptat, canalizările nu au mai făcut față cantității de apă  iar străzile s-au transformat în iazuri prin care cu greu se putea circula.

Mai gravă este situația în cazul cetățenilor care locuiesc la periferia  municipiului. Aceștia sunt afectați, în mod repetat, de inundațiile produse de ploile puternice.

Un exemplu concret îl reprezintă strada Plopilor, acolo unde astăzi  au fost inundate câteva gospodării. Din spusele cetățenilor care locuiesc în zona respectivă , problema nu-i ia prin surprindere, locuitorii fiind afectați la prima ploaie serioasă.

Cantitățile semnificative de apă căzute în cursul zilei au inundat curțile și gospodăriile oamenilor, neputincioși în fața dezastrului. Cu toate că Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani își face treaba și răspunde constant la solicitările cetățenilor, autoritățile locale se limitează doar la promisiuni, iar situația se agravează de la un an la altul.

Rămași la mila Domnului, locuitorii din această zonă speră ca noua administrație să acorde mai multă importanță și zonelor periferice pentru care, de-a lungul timpului, nu s-a făcut mai nimic în acest sens.


 



 

 

Spune-ne opinia ta