Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” au fost diagnosticați cu virusul Sars-CoV-2, de la debutul noului an școlar până în prezent. Ultimul caz de infectare a fost confirmat miercuri seară, însă unitatea de învățământ nu se va închide.

În urmă cu două săptămâni, doi adolescenți fuseseră testați pozitiv. Unul dintre aceștia se afla la domiciliu, urmând cursurile online, în vreme ce un tânăr aflat în clasa a XII-a s-a prezentat la școală. Colegii de clasă ai celui din urmă au fost plasați în izolare la domiciliu.

Miercuri, a fost comunicat și rezultatul pozitiv al unei eleve de clasa a X-a, astfel că o a doua clasă a fost carantinată.

Amintim că la trei clase izolate ca urmare a apariției unor cazuri de infectare cu Covid-19, o unitate școlară se închide, potrivit Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al celui al Educației.

În ultimele 24 de ore, alți 38 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Salariul minim brut va fi mărit, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei

Vineri, 9 Decembrie 2022
253

Salariul minim brut va fi mărit, de la 1 ianuarie, la 3.000 de lei, comparativ cu 2.550 în prezent, potrivit unei hotărâri adoptate joi de executiv.De această prevedere vor benefici...

Două familii din Vorona au rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu (fotogalerie)

Joi, 8 Decembrie 2022
846

Două familii din Vorona, care locuiau în aceeași casă, au rămas fără acoperiș deasupra capului, joi după-amiază, în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut d...

Mai multe măsuri fiscal-financiare importante pentru 2023, discutate joi în ședința Guvernului

Joi, 8 Decembrie 2022
353

Un proiect de OUG cu mai multe măsuri fiscal-financiare majore este discutat joi în ședința Guvernului și are șanse mari să fie adoptat. Acesta se referă, printre altele, la majorarea sal...