Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi de la „Eminescu” depistați cu Covid-19

Trei elevi ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” au fost diagnosticați cu virusul Sars-CoV-2, de la debutul noului an școlar până în prezent. Ultimul caz de infectare a fost confirmat miercuri seară, însă unitatea de învățământ nu se va închide.

În urmă cu două săptămâni, doi adolescenți fuseseră testați pozitiv. Unul dintre aceștia se afla la domiciliu, urmând cursurile online, în vreme ce un tânăr aflat în clasa a XII-a s-a prezentat la școală. Colegii de clasă ai celui din urmă au fost plasați în izolare la domiciliu.

Miercuri, a fost comunicat și rezultatul pozitiv al unei eleve de clasa a X-a, astfel că o a doua clasă a fost carantinată.

Amintim că la trei clase izolate ca urmare a apariției unor cazuri de infectare cu Covid-19, o unitate școlară se închide, potrivit Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al celui al Educației.

În ultimele 24 de ore, alți 38 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

 

Spune-ne opinia ta