FOTOGRAFIA ZILEI - Gospodina Urban Serv, prinsa cu gunoiul sub pres!

FOTOGRAFIA ZILEI - Gospodina Urban Serv, prinsa cu gunoiul sub pres!
Ceea ce se vede in imaginea alaturata pare sa fie o stare de normalitate, un semn de (timida) civilizatie in Botosanii mileniului trei.

Numai ca, din aproape in departe, lucrurile sunt de-a dreptul naucitoare, dupa cum se observa in galeria foto prezentata mai jos.

Containerele goale sunt "sprijinite" in spate de gunoi cat cuprinde: resturi de canapele, crengi uscate, resturi menajere urat mirositoare intr-o zi neaerisita ecologic de vantul verii.

De ce angajatii Urban Serv nu gasesc de cuviinta sa ridice si gunoiul care, dupa cum arata si miroase, zace acolo de cateva saptamani? Mister!

Nu la fel de misterioase sunt, insa, taxele pe care botosanenii le platesc luna de luna la Urban Serv pentru a beneficia de servicii de calitate. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
217

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
359

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...