Ministrul Tineretului si Sportului a demisionat!

Ministrul Tineretului si Sportului a demisionat!

MONICA IACOB RIDZI

Monica Iacob Ridzi a demisionat marti de la Ministerul Tineretului si Sportului.

"Familia mea nu mai poate suporta prelungirea acestei situatii. Mama este deja bolnava", a declarat Ridzi in momentul in care si-a anuntat public demisia.

Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului Tineretului si Sportului a prezentat saptamana trecuta raportul final al cercetarii.

Documentul final propune inceperea urmaririi penale, pentru comiterea infractiunilor de delapidare si abuz in serviciu, si solicita prim-ministrului Emil Boc revocarea din functie a acesteia, precum si sesizarea Curtii de Conturi si a Garzii Financiare in cazul celor doua firme cu care ministerul a incheiat contracte.

Deputatii PD-L au refuzat sa voteze raportul si nu sunt de acord cu cererea de demisie a ministrului pana la pronuntarea DNA, conform HotNews.

Biroul Permanent al Camerei a decis, luni, organizarea unei sesiuni extraordinare, in 27 iulie, care sa cuprinda doua sedinte de plen in care sa fie dezbatute rapoartele in cazurile Ridzi si Sterling-Tariceanu.

De Ziua Tineretului, MTS a organizat concerte in Bucuresti, pe plaja din Costinesti si in alte locuri din tara.

Pentru aceste evenimente, MTS a cheltuit 628.000 de euro din buget. In urma unei anchete GSP, Ministerul Tineretului si Sportului a fost acuzat ca a acordat aceasta suma unor "firme de apartament" fara a organiza o licitatie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
46

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
46

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
302

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...