Flutur îl vede pe primar singurul vinovat în cazul angajării consilierului penal

Flutur îl vede pe primar singurul vinovat în cazul angajării consilierului penal
Co-preşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, consideră că angajarea consilierului de la cabinetul primarului, Mihail Sorin Rîznic, anchetat într-un dosar al Clanului Cordunenilor, nu este imputabilă decât primarului Ovidiu Portariuc şi nimeni altcineva nu poate fi tras la răspundere.

“Spre deosebire de ceilalţi angajaţi din Primărie şi din structurile subordonate care sunt angajaţi conform Codului Muncii, după verificarea unui dosar, în care există sau nu probleme, competenţe conform nivelului de pregătire, cele patru posturi de la cabinetul domnului primar sunt singurele pe care poate să vină oricine şi angajarea o face doar primarul, nu trebuie să îndeplinească nicio condiţie. Decizia este clară, a unui singur om. Au mai trecut vreo nouă persoane pe acolo, a venit acest domn, dar nu era obligat nimeni din Primărie, cei de la Resurse Umane să îi verifice dosarul. E ca la scalvi: eu te iau, eu te dau afară. Cred că scăparea pe care a avut-o domnul primar cu angajarea acestui domn cu nu este imuptabilă decât dumnealui", a declarat Cătălin Flutur.

Cât priveşte anunţul făcut de primar că va verifica dosarele angajaţilor din Primărie, Flutur îl cataloghează ca fiind o “exprimare nefericită a domnului primar". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
195

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
210

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
152

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...