Executare silita la Agfa!

Executare silita la Agfa!

 Bunurile Agfa au ajuns, astazi, in strada  

Proprietarul unui laborator foto din centrul orasului s-a trezit astazi cu lucrurile in strada, dupa ce a fost vizitat de un executor judecatoresc. Spatiul in care acesta isi desfasoara activitatea este inchiriat. Proprietarul laboratorului Agfa din centrul municipiului spune ca cel care detine spatiul, un cetatean elvetian, a profitat de unele gaselnite ale legii, iar acum solicita eliberarea spatiului. Cele doua parti sunt in litigiu pentru unele neantelegeri la plata chiriei.

Sorin Chiria, Agfa: Ceea ce se intampla aici este un abuz din partea proprietarului acestui spatiu, suntem inca in proces cu ei, procesele nu sunt inca terminate. Ei au obtinut, prin ce modalitati, nu stim, executarea silita si acuma ei au venit cu oamenii lor si ne scot afara toata marfa pe care o avem aici. Este un abuz din partea lor, nu se face asa ceva.

Vasile Manoila, executor judecatoresc: Este o executare silita in evacuarea unei societati si a administratorului in baza unei sentinte, a unui titlu executoriu, sentinta pronuntata din 8 mai, Judecatoria Botosani, ramasa irevocabila, investita cu formula executorie.

Angajatii laboratorului spun ca s-au trezit pur si simplu cu executorul judecatoresc la usa, fara ca cineva sa ii anunte.

Sorin Chiria, Agfa: Este vorba despre utilaje in valoare de cateva sute de mii de euro. N-am fost anuntati nici macar cu 5 minute inainte. Astazi au decis si in 5 minute au venit sa scoata tot ce este in magazin.

Spusele angajatilor sunt, insa, infirmate de reprezentantii proprietarului, executorul judecatoresc precizand ca s-au facut demersurile legale.

Vasile Manoila, executor judecatoresc: Au fost anuntati. In ziua de 27 august, personal am venit si am inmanat domnului Alexoaie 4 somatii, dumnealui personal, in prezenta avocatului, a semnat de primire si luare la cunostinta. Deci in 27 aaugust, astazi suntem in 3 octombrie.

Proprietarul laboratorului foto este ferm convins ca dreptatea este de partea sa si ca, daca va fi nevoie, va ajunge si pana la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Stirea o puteti urmari si la Tele M, in jurnalul de la ora 18.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
41

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
147

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
297

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...