Eveniment cultural de exceptie: GALA PREMIILOR TEATRULUI VASILACHE, editia a V-a

Eveniment cultural de exceptie: GALA PREMIILOR TEATRULUI VASILACHE, editia a V-a

MARIUS ROGOJINSCHI, directorul Teatrului pentru Copii si Tineret Botosani, initiatorul PREMIILOR VASILACHE!

In aceasta seara, incepand cu ora 18.00, are loc Gala Premiilor Teatrului Vasilache, editia a V-a, care se va desfasura in sala mare a Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, din Botosani, eveniment transmis in direct pe internet, LIVE.BOTOSANI.

Printre invitatii de onoare ai Galei vor fi conferentiar universitar doctor Raluca Bujoreanu, sef catedra Arta actorului manuitor papusi si marionete, si conferentiar universitar doctor Aurelian Balaita, de la catedra Arta actorului manuitor papusi si marionete, Departamentul Teatru-Universitatea de Arte George Enescu Iasi, precum si Emil Ursu, directorul Complexului Muzeal Bucovina Suceava, initiatorul si finantatorul Proiectului spectacolului Apus de soare, prezentat in premiera la Cetatea de Scaun a Sucevei in vara anului 2008, in cadrul Festivalului de Arta Medievala.

Gala Premiilor Teatrului Vasilache este un eveniment cultural instituit din initiativa directorului Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, regizor doctorand Marius Rogojinschi, in colaborare cu Consiliul de Administratie al Teatrului, incepand cu anul 2004.

Premiile Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache 2008 doresc sa exprime recunoasterea calitatilor vocationale probate de membrii colectivului pe parcursul unui an de activitate, care s-au evidentiat in mod deosebit prin talent profesional, devotament fata de institutie, spirit de initiativa, cooperare interprofesionala, dand dovada certa a definirii lor ca oameni de teatru, in domeniile CREATIE, MANAGEMENT, ARTE SI MESERII si SERVICII FUNCTIONALE.

Insemnele premiilor constau intr-un trofeu personalizat cu genericul evenimentului, sectiunea profesionala, numele laureatului si data evenimentului.

TROFEUL va fi reprezentat de papusa VASILACHE, montata pe o placheta suport.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
271

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
464

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...