A vrut sa isi despagubeasca clientii cu doar 30 de euro, dar a incasat o amendata de 300 de milioane de lei!

A vrut sa isi despagubeasca clientii cu doar 30 de euro, dar a incasat o amendata de 300 de milioane de lei!
O firma de curierat rapid a reusit sa isi duca la disperare clientii!

SC Posta Atlassib Curier Rapid SRL a fost reclamata la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani, dupa ce mai multi botosaneni care au trimis sau au primit colete din straintate au constatat ca pachetele erau desigilate!

Mai mult, spun clientii firmei, multe dintre colete nu au ajuns la destinatie.

Inspectorii OJPC Botosani au confirmat cele reclamate, firma fiind obligata acum sa achite o amenda de 300 de milioane de lei vechi.

Printre pagubiti se afla o femeie din Botosani, care a trimis in strainatate un colet continand perdele si fete de masa, colet care insa nu a mai ajuns la destinatie. Botosaneanca este acum hotarata sa actioneze firma in instanta.

Mai rau a patit un barbat care s-a incumetat sa trimita peste granita o placuta de inmatriculare a masinii, plus actele de radiere, colet care de asemenea nu a ajuns la destinatie, in consecinta, proprietarul masinii respective neputand sa isi foloseasca autoturismul.

La fel i s-a intamplat si unui cetatean din strainatate, care a trimis in Botosani un telefon mobil, insa la destinatie s-a constatat ca aparatul nu mai avea cardul de memorie.

Reprezentantii firmei au rezolvat repede problema, promitandu-le botosanenilor ca le vor oferi despagubiri de... maximum 30 de euro!

Intrucat pagubitii au preferat sa se adreseze OJPC, firma de curierat va plati acum 300 de milioane de lei amenda!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
47

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
202

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
77

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...