Ecaterina Andronescu reclama posibile nereguli la tezele cu subiect unic!

Ecaterina Andronescu reclama posibile nereguli la tezele cu subiect unic!
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a cerut inspectorilor şcolari să facă o analiză a tezelor cu subiect unic la Limba şi literatura română din fiecare unitate de învăţământ, întrucât sunt diferenţe mari de rezultate între şcoli, dar şi între judeţe.

"Nu am primit încă toate rezultatele la tezele cu subiect unic pe judeţe, dar din ceea ce am aflat de la inspectorii generali şcolari există diferenţe foarte mari între notele dintr-o şcoală şi alta sau între un judeţ şi altul", a declarat ministrul, citat de Mediafax.

Ministrul Educaţiei a precizat că, la întâlnirea pe care a avut-o la sfârşitul săptămânii cu inspectorii generali şcolari, cei mai mulţi dintre aceştia au spus că tezele unice ar trebui desfiinţate.

De asemenea, cu aceeaşi ocazie, au fost evaluate rezultatele de până acum la tezele cu subiect unic şi a început dezbaterea proiectelor legilor Educaţiei cu accent pe reformarea curriculei şi pe descentralizare.

Ministrul a precizat că rezultatele la teza cu subiect unic la Limba şi literatura română vor fi cunoscute mâine, pentru toate judeţele.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...