Mincinosul, reclamat la Protectia Consumatorului!

Mincinosul, reclamat la Protectia Consumatorului!

 CLAUDIU BLEONT, in Mincinosul  

Spectacolul care se va juca peste doua zile la Botosani, reclamat pentru scene obscene! Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Suceava a primit, in urma cu o saptamana, o sesizare prin care o doamna, mama unui copil minor, reclama compania organizatoare a spectacolului de teatru Mincinosul, de Carlo Goldoni, precum si agentia din Suceava care a pus in vanzare biletele la spectacol, de faptul ca reprezentatia, la care fusese impreuna cu copilul, cuprindea scene si limbaj cu conotatie sexuala.

Prin urmare, pentru a-si proteja copilul, a fost nevoita sa iasa din sala de spectacole, inainte de terminarea reprezentatiei.

Comisarul-sef adjunct al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Suceava, Elena Oanea, a spus ca sesizarea femeii era intemeiata.

"Noi nu ne referim in niciun fel la demersul artistic. Am fost si eu la spectacol si mi-a placut foarte tare. Jucau actori mari, de la Bucuresti, precum Claudiu Bleont sau Sebastian Papaiani. Problema este ca organizatorii ar fi trebuit sa puna pe afis avertizarea specifica: Interzis minorilor", a precizat Elena Oanea.

Comisarul de la Protectia Consumatorilor Suceava a mai precizat si ca nu a luat masuri impotriva organizatorilor, considerand ca a fost intr-un fel si vina parintelui care si-a dus copilul la un spectacol pentru adulti.

Conflictul dintre "consumator" si prestatorul de servicii s-a incheiat in cazul acesta pe cale amiabila, femeia primindu-si banii inapoi.

Spectacolul Mincinosul, de Carlo Goldoni, va ajunge la Botosani marti, 19 mai, pe scena Teatrului Mihai Eminescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
83

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
147

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...