Două firme vor să execute lucrările suplimentare de la Cornișa!

Două firme vor să execute lucrările suplimentare de la Cornișa!
Doi agenți economici au depus oferte la licitația organizată de Primăria Botoșani în vederea atribuirii contractului de execuție a lucrărilor suplimentare ce trebuie realizate la Parcul de agrement Cornișa, ca urmare a reproiectării.  

În data de 14 decembrie a avut loc deschiderea ofertelor, fiind depuse oferte din partea firmelor Electroalfa International și Real Design Trust SRL București. Prima societate a venit cu o ofertă de 13,3 milioane de lei, iar a doua cu o ofertă financiară de 11,8 milioane lei.

“Fiecare dintre cei doi operatori au prezentat liste cu subcontractanți și terți susținători. Urmează perioada de evaluare a ofertelor conform dispozițiilor legale de minim 25 de zile. Detaliile legate de această extensie de contract le vom prezenta în ședința extraordinară din data de 17 decembrie când vor fi supuse atenției consilierilor documentațiile de la proiectul Cornișa, unde din cauza erorilor de proiectare inițiale au avut loc întârzieri de lucrări. Este vorba de toate modificările făcute la proiect ca urmare a sugestiilor venite din partea conducerii Ministerului Apărării Naționale și a unității militare aflate în zonă. Greșelile de proiectare inițiale au dus la reproiectare și costuri suplimentare', a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta