Directorul Teatrului M. Eminescu l-a supărat pe primar. Vezi unde vrea Portariuc să mute Teatrul!

Directorul Teatrului M. Eminescu l-a supărat pe primar. Vezi unde vrea Portariuc să mute Teatrul!
Primarul Ovidiu Portariuc a aflat din presă de nemulţumirile actorilor de la Teatrul "Mihai Eminescu", vizavi de condiţiile în care sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea, la Casa Tineretului, şi s-a arătat deranjat de faptul că directorul Teatrului, Traian Apetrei, nu i-a adus la cunoştinţă toate aceste aspecte.

De Ziua Teatrului, când actorii au ieşit în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea că reabilitarea clădirii teatrului nu a fost încă finalizată, Traian Apetrei a declarat că angajaţii teatrului sun nevoiţi să lucreze în frig şi în zgomot, fiind la un pas de mai multe ori de a întrerupe spectacolele.

“Am avut o scurtă discuţie cu domnul director şi i-am reproşat unele lucruri, ar fi trebuit să îmi aducă în atenţie acest lucru. Eu am un dialog cu dumnealui aproape săptămânal şi am fost oarecum surprins să aflu din presă că actorii îşi desfăşoară  activitatea în nişte condiţii neprielnice la Casa Tineretului, pentru că este zgomot de la spaţiile comerciale din jur sau pentru că e temperatura mai scăzută şi i-am propus să îi mutăm la Casa Sindicatelor, unde au toate condiţiile. Domnia sa a părut interesat de această propunere, m-a rugat să iau legătura cu conducerea de la Casa Sindicatelor, acolo nu există nici un fel de agent economic care să le deranjeze activitatea, există toate condiţiile moderne şi până se finalizează teatrul îşi pot desfăşura activitatea acolo pentru că şi pe noi ne interesează modul în care sunt trataţi şi condiţiile în care îşi desfăşoară actorii activitatea. Asta i-am şi reproşat domnului director că au aşteptat atât de mult ca să vină Ziua Teatrului să ne spună lucrul acesta. Putea să vină să găsim împreună o soluţie", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta